„Poporul a decis, Băsescu e demis!”

Senatorul PNL ,Ioan Ghişe a protestat, astăzi, pe trotuarul de la Palatul Cotroceni, faţă de revenirea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte.

Acesta a avut o pancartă ataşată pe piept pe care a scris „Poporul a decis, Băsescu e demis!”.Prin gestul sau senatorul PNL,Ioan Ghise,a declarat că,doreşte să exprime simbolic faptul că votul românilor nu poate fi anulat de Curtea Constituţională.”Împreună cu prietenul meu, Ion Ciochină, m-am plimbat la Grădina Botanică şi am vrut să ne plimbăm şi pe aici. Când am trecut pe partea cealaltă, domnii de la Jadarmerie mi-au spus că este interzis să protestăm. Zona este frumoasă, Grădina Botanică este aproape şi vrem să exprimăm prin aceste cartoane ce simţim”, a declarat Ghişe, din faţa Palatului Cotroceni.

„Poporul este Suveran! Suveranitatea poporului nu poate fi exercitată de niciun grup şi nicio pers în nume propriu, ce au făcut judecătorii CCR este o uzurpare a suveranităţii poporului. Voturile noastre nu pot fi anulate de şase oameni, patru numiţi de Băsescu, care şi-au depăşit atribuţiile constituţionale”, a mai spus Ghişe.

Ghişe, a mai precizat ,că atunci când va fi activitate la Parlament, se va plimba în jurul Palatului Cotroceni la ora 18:00, timp de 15 minute.

Ieri, Ioan Ghişe a propus în plenul reunit al celor doua Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de deciziile BEC şi CCR şi să se constate că preşedintele Traian Băsescu a fost demis de popor la referendum prin votul a peste 7,4 milioane de români.

Tot ieri, senatorul PNL de Braşov a declarat că a fost ameninţat cu moartea dacă mai continuă demersurile de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

„Am primit un e-mail de la adresa mihai.canada@yahoo.com, prin care mi se punea în vedere că dacă promovez mai departe proiectul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, demis de popor la referendum, îmi rupe gâtul”, a declarat Ghişe.

Liderul PNL a precizat că a sesizat poliţia asupra ameninţării cu moartea: „Am mai primit înjurături, este firesc, că sunt politician, dar nu ameninţări cu moartea. Nu m-am speriat, dar am sesizat Poliţia să mai temperăm lucrurile”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: