Alo domn Presedinte!!! E cineva la Cotroceni???

Tacerea lui Basescu ne da mult de gandit. Romania singura tara din lume cu doi presedinti,unul suspendat ,altul interimar,de ceva vreme se pare ca am ramas fara niciunul.Ori, cel puțin, asta e impresia lăsată de liniștea ciudată dinspre Cotroceni.Nu ca mi-ar fi dor de criticile arogante ale lui Basescu,cu rasul ala sarcastic,hahaind cu gura pana la urechi ca ,,i-a ciuruit” pe cei 7,4 milioane de oameni care pe 29 iulie au spus un DA hotarat demiterii.

Oare acuma Basescu ,vorbeste in liniste cu emirul din Quatar , dându-i asigurări lui și celorlalți ”băieți deștepți” care visează aurul și gazele de șist autohton că e bine, sănătos și ”la datorie”.Oare tacerea lui Basescu ,sa fie linistea dinaintea furtunii???.

Mi-e foarte greu sa cred ca Basescu n-ar fi pregatit ,ar avea nevoie de timp (după aflarea deciziei Curții Constituționale) și de consilierii săi pentru a-și scrie discursul de revenire la muncă.Un astfel de discurs se pregătește anterior deciziei, desigur, în ambele variante (de victorie sau de înfrângere).Iar acest discurs face parte si din  ,,fisa postului”.Pentru că, printre alte îndatoriri, funcția de președinte de stat presupune și rolul de mediator social.Bine ar mai  fi o varianta a tacerii lui Basecu.,,Baietii cu ochi albastri” sa nu-si fi terminat treaba si sa faca curat in ograda de la Cotroceni.

Dar oare de ce tac Antonescu si Ponta?? De ce nu spun nimic despre scisoarea pe care a primit-o de la Hilary Clinton???.De ce nu spun nimic despre amenintarile primite de la centru?? .De ce in aceste zile cand poporul are nevoie de Antonescu acesta tace?? Tacerea lui Antonescu si a lui Ponta le-a fost cumva impusa de la centru??? .Care sunt jocurile de culise pe care romanii nu le cunosc???.Ce le-a promis Basescu strainilor de este ajutat asa de mult de la centru???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: