Şi miniştrii se masturbează?

Preluare : Libertatea

‘Mascul potent sexual şi financiar, trecut de 50 de ani, dar bine conservat, şarmant, iubăreţ, haios şi cu ditamai mădularul in dotare’. Aşa se recomandă, pe internet, un bărbat care vrea neapărat să agaţe o duduie singură, în căutarea unei partide de sex sălbatic. Ce ne facem însă când respectivul nu e om de rând, ci ditamai politicianul de renume, care ne face morală la televizor din funcţia de ministru…

Vai, ce ruşine!, ne-am spus în timp ce priveam şocaţi filmuleţul jenant, în care un celebru politician îşi freca organul genital în faţa camerei de filmat. Nu, nu este o fabulaţie, ci o cruntă realitate. Un om pe care l-am ales, un om care ne vorbea la tv despre demnitate, conduită şi disciplină, un familist convins şi, nu în ultimul rând, un om care ne reprezenta interesele atât în ţară, cât şi în străinătate. Veţi vedea, în numărul nostru de mâine, de ce este în stare un ministru care a făcut pe importantul cu noi, românii, mai bine de un an.

Acest fapt este posibil, pentru că Libertatea a intrat în posesia unei filmări incredibile. Actorul principal al înregistrării porno este un politician de frunte al ţării, care se masturbează în faţa computerului. La capătul celălalt al discuţiei virtualo-sexuale se află o pipiţă cu care dom’ ministru “se vrăjea” de ceva vreme prin intermediul computerului, pe yahoo messenger. El o credea inocentă şi asta îl excita teribil, sperând s-o convingă cât mai repede să îi sară în aşternut. Ea a intrat perfect în rol şi l-a fraierit. Pentru că în timp ce ministrul se comportă ca un căţelandru în călduri în faţa webcam-ului, pipiţa l-a filmat.

În ce ipostaze? Veţi vedea în Libertatea de mâine. Acum doar vom descrie câteva scene: se dezbracă, se mângâie, râde libidinos, îşi dă chiloţii jos, îşi freacă organul genital.

Cum îşi permit aceşti dezaxaţi sexuali să pozeze în îngeri salvatori ai naţiunii române, habar nu avem. Vrem însă să tragem un semnal de alarmă şi să le cerem politicienilor, pe viitor, mai multă responsabilitate atunci când scot la înaintare “valori”. Vrem să fim mândri de cei care ne conduc, nu să ne fie ruşine că avem în fruntea ţării nişte ciurucuri.

2 răspunsuri to “Şi miniştrii se masturbează?”

  1. Lisandru Cristian Says:

    Nu mă mai miră absolut nimic…

  2. Lorena Says:

    pai …tocmai…partea proasta este ca ei sustin ca sunt „normali”…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: