Piedone ramane fara permis

Preluare :MEDIAFAX

Prefectul judeţului Argeş, Marcel Proca, a semnat ordinul de suspendare a permisului de conducere al primarului sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone.

0-149343-piedone

Prefectura va trimite, în cursul zilei de astăzi, ordinul la Judecătoria Piteşti, invocând nerespectarea procedurilor în obţinerea vizei de flotant de către acesta, în comuna argeşeană Priboieni.

„Din cercetările noastre rezultă că Popescu Cristian Victor Piedone , primarul sectorului 4 al Capitalei, a obţinut viza de flotant în data de 27 septembrie 2007, figurând că ar fi stat la cetăţeanul Constantin Grigoroiu, dar din informaţiile noastre lucrul acesta nu s-a întâmplat, iar la puţin timp după obţinerea vizei, în data de 19 octombrie 2007, a susţinut examen pentru obţinerea permisului de conducere la toate categoriile, examen pe care l-a promovat”, a declarat prefectul Proca.

Acesta a precizat că Prefectura va trimite astăzi înştiinţarea către primarul sectorului 4 potrivit căreia acesta trebuie să depună permisul de conducere în termen de cinci zile de la data primirii documentului respectiv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: