Blonda lui Bote are probleme serioase cu inima

,,Auu, inima mea!”

Frumoasa iubită a designerului Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu, are probleme serioase de sănătate .

Aceasta a fost surprinsa de reporterii emulte.ro în momentul în care ieşea dintr-o clinică privată din Bucureşti, puţin dezamăgită şi cu un set de analize medicale în mână. Din păcate pentru Bianca, în urma interpretării analizelor, s-a ajuns la concluzia că are mici probleme cardiace, motiv pentru care iubita lui Bote trebuie să urmeze un tratament medicamentos

.Bianca Drăguşanu a aflat, recent, că are probleme cardiace. Conform emulte.ro, frumoasa blondă a fost la o clinică particulară de prestigiu din Bucureşti pentru a-şi face un set complet de analize medicale, printre care şi o electrocardiogramă. Conform unor surse medicale, supărarea Biancăi a apărut după interpretarea electrocardiogramei.

Va trebui să urmeze un tratament strict

Iniţial, Bianca nu a dorit să ofere prea multe amănunte referitoare la starea ei de sănătate, imediat demarând în trombă când a observat că în preajmă sunt reporteri.

Totuşi, până la urmă s-a aflat că sexy-asistenta lui Dan Capatos va fi nevoită să urmeze un tratament medicamentos strict, pentru o perioadă îndelungată.

“Am ceva probleme minore la inimă, ceva congenital, deloc supărător momentan, dar care necesită tratament. Nu îmi place să depind de pastile, dar nu am încotro de data asta. Sper că mă voi însănătoşi în curând”, a declarat până la urmă pentru emulte.ro apetisanta iubită a designerului Cătălin Botezatu.


Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: