Gonind spre eternitate pe soseaua mortii

Trei studenti si-au pierdut viata intr-o clipa pe o sosea din judetul Arad.Pe o vreme care parca prevestea ceasul rau, soferul, un tanar de 25 de ani, nu si-a dezlipit piciorul de pe acceleratie.

Grav accident pe o sosea din judetul Arad ,unde trei studenti un baiat si doua fete si-a gasit sfarsitul.Timpul s-a oprit in loc pentru trei studenti din Arad ,care se intorceau de la ultimul examen din sesiune si care m-ai aveau doar un pas de urmat pana cand aveau sa  paseasca  cu adevarat in viata.(nr.examenul de licenta)

Sergiu, Sofia si Sanda sunt cei trei tineri care au spus adio vietii pentru a pasi spre eternitate.Nu mai aveau puls cand au ajuns echipajele de salvare la locul accidentului.

Medicii i-au scos imediat pe cei patru tineri din masina. Au incercat tot ce le-a stat in putinta sa-i salveze. Doar o fata, care statea in spate, a fost insa trimisa spre spital.

Sergiu avea 22 de ani si era la volan. In dreapta statea Sofia, iubita lui, care avea 21. Sperau sa faca nunta in vara, dupa licenta la stiinte economice.

Pentru amandoi insa viata s-a curmat brusc, pe drumul care leaga Aradul de Hunedoara. Si Sanda, buna prietena cu cei doi, s-a stins in acel moment. Statea pe bancheta din spate si abia vorbise la telefon cu sora ei.

Cei trei vor fi inmormantati in aceeasi zi. Sergiu impreuna cu  Sofia,  fetele vor purta amandoua rochii de mireasa, spun rudele, indurerate. Singura supravietuitoare statea in spatele soferului. Se afla in spital, dar  viata nu ii este pusa in pericol, anunta medicii.

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: