Pepe revine pe sticlă,in postura de prezentator tv!

4050-158696-pepe

Pepe aruncă milioane la OTV

Pepe revine pe sticlă, nu cu un videoclip nou, ci in postura de prezentator tv. Din 12 iulie, cantăreţul va fi gazda megashow-ului „100% ADEVĂRAT”, care va fi difuzat de OTV. Emisiunea se va înregistra nu în celebra “garsonieră” otevistă de pe bd. Magheru, care oricum va fi înlocuită cât de curând cu un sediu nou-nouţ, ci într-un studio imens, de 1.200 metri pătraţi.

“100% ADEVĂRAT” este titlul noului megashow care se va difuza din 12 iulie la OTV. Acesta va fi prezentat de Pepe, care a acceptat încântat colaborarea cu postul lui Dan Diaconescu. “Eu am semnat contractul cu casa de producţie, nu cu Dan Diaconescu. Dar mă încântă foarte tare ideea că emisiunea va fi la OTV, un post care are audienţe mari şi o acoperire foarte bună”, a declarat Pepe pentru Libertatea.

Doar decorurile au costat 120.000 €

Emisiunea se va realiza într-o locaţie nou-nouţă, cum nu mai are nici o televiziune din România. Situat în comuna Ştefăneşti, Ilfov, la studiourile Kentauros, noul platou al lui Diaconescu are 1.200 de metri pătraţi, numai decorurile pentru noul show uşurându- l pe acesta de 120.000 de euro. O investiţie măruntă, pe lângă valoarea totală a premiilor care se vor da în fiecare duminică de la ora 20.30, când se va difuza “100% ADEVĂRAT”: trei maşini Mercedes C Klasse şi trei apartamente în Bucureşti. Producătorii noii emisiuni lucrează încă la definitivarea ultimelor detalii, costurile fiecărei ediţii ridicându-se la suma de un milion de euro.

4050-158698-platou14050-158699-platou2

4050-158697-oz

Oana vrea mai mulţi bani de la Kanal D

Deşi cei de la Kanal D au supărat-o cenzurându- i imaginile cu Dan Diaconescu în platoul emisiunii sale, Oana Zăvoranu (foto) le mai dă o şansă turcilor. Surse din anturajul vedetei ne-au declarat că soţia lui Pepe ar vrea să negocieze cu cei de la Kanal D continuarea colaborării cu ei din toamnă dacă va primi mai mult de 20.000 de euro, plus TVA (cât a primit până acum pentru tot sezonul), dacă emisiunea va fi în direct şi dacă Luis Lazarus nu va mai lucra la acest post. Zăvoranca ar putea să ajungă şi ea la OTV, deşi, se pare, mai are două oferte: de la PRO TV şi TVR 1

5 răspunsuri to “Pepe revine pe sticlă,in postura de prezentator tv!”

  1. Lorena Says:

    Pai sa-l asteptam sa apara si sa vedem ce ne poate oferi si acest Pepe ca…Oana…a cam dat-o in bara cu toate…

  2. Andrei Says:

    Salut.Sunt Andrei si am o intrebare: Nu vrei sa facem schimb de bannere?[blogroll]? Scriu despre sport in general, editoriale, idei personale. http://www.AndreiBurlacu.blogspot.com
    Daca esti de acord te astept cu un commentariu pe blogul meu.Multumesc.

  3. fccetatea Says:

    deci vrei sa te trec in blogroll?

Lasă un comentariu