Voteaza Iohanis

Cu seriozitate,respect si devotament vom fauri impreuna o Romanie mai sigura.

Vrem sa faurim o Romanie mai sigura , in care cetateanul sa fie respectat ,o Romanie In care tinerii sa aiba locuri de munca, sa se investeasca in educatie ,In creare de noi locuri de muncaE vremea faptelor si nu a vorbelor..Si toatea astea se poate fauri numai cu seriozitate, devotament si competenta.. Ne-am saturat de minciuni,de vorbe goale spuse din 89 si pana in prezent.Azi e timpul faptelor si nu a minciunilor .Vrem sa dam romanilor o Romanie a lucrului bine facut.E timpul sa oprim circul politic si sa trecem la fapte.
Ne-am saturat de vorbe , e timpul faptelor , a rezultatelor care sa te reprezinte.Avem nevoie de un presedinte.cu ambitie,seriozitate si devotament.Avem nevoie sa dam tarii un presedinte care sa faca din Romania o tara puternic dezvoltata economic.
De aceea avem nevoie sa dam tarii un presedinte serios un presedinte care sa trateze orce problema cu seriozitate La orce colt de strada aud voci care spun ca in Romania lucrurile stau altfel si ca la noi nu se poate..,ca lucrurile vor merge mereu prost pana in panzele albe. .Ei bine am aratat ca lucrurile nu stau asa ca se poate ,si asta este doar un inceput. Totul se bazeaza pe seriozitate,respect. Si devotament.
Klaus Iohanis a facut din Sibiu un oras European,o capitala a culturii. A inceput in Sibiu si va continua in intreag tara.
Vrem o altfel de politica ,in care presedintele sa aiba o alta conduita ,o alta tinuta si expresie publica.
Vrem sa dam acestei tari un presedinte bazat pe seriozitate,respect competență și rezultate măsurabile.. Voteaza Klaus Iohanis ,voteaza respect seriozitate competenta .
Vrem ca Romania sa-si continue drumul european si euroatlantic.Sa integreze tot mai mult din valorile occidentale.. E timpul sa aducem Romania pe drumul cel bun.Vrem sa facem o reforma in marile sisteme publice si ma refer aici la educatie ,sanatate,pensii.
Vrem sa investim pe termen lung in educatie ,pentru ca orce tanar sa-si pot continua studiile, sa fie cunoscute atat in tara cat si in afara granitelor ei.
Romania da mari valori ale culturii. Vrem ca tinerii nostrii dupa terminarea studiilor sa profeseze la ei in tara si nu in afara granitelor tarii.
Invatamatul sa fie accesibil si gratuit in acelasi timp. pt orce tanar
România trebuie să găsească soluții durabile pentru sistemul de pensii, care să asigure o viață decentă pensionarilor.Vrem sa majoram pensiile si nu sa cautam diminuarea lor.
Vrem ca parintilor si bunicilor nostrii sa le asiguram un trai de viata mai decent.
Vrem sa dam tarii o justitie libera si nu manipulata.E timpul ca institutile statului sa serveasca intereselor cetateanului si nu intereselor unor partide politice aflate la guvernare.
Oraşul Sibiu este un model al capacitǎţii de schimbare. Asa cum s-a putut in Sibiu asa se poate in toata tara.Trebuie doar sa existe un om cu mana de fier un om serios si devotat .
Romania nu este altfel decat celelalte state europene. Putem face din Romania o tara prospera,puternica economic si respectata pe harta Europei.
Voteaza Klaus Iohanis ,voteaza respect seriozitate competenta
Te asteptam pe 2 noiembrie sa schimbi soarta Romaniei in bine.Sa faci din Romania o tara prospera si ,puternica economic .Votul tau conteaza. Voteaza respect seriozitate competenta Voteaza Klauss Iohanis.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: