Sunt RRom si fac legea dupa bunul plac.

Stimati cititori nu fac pe aceasta cale discriminare rasiala.Nu am nimic cu rromii dar legile in tara asta trebuiesc respectate de toti locuitorii acestei tari indiferent de etnie.

Constitutia Romaniei a fost elaborata si trebuie respectata de toti locuitorii Romaniei si de ce-i ce au locuinta pe teritoriul acestei tari. Dar stimati cititori rromii fac legile in tara asta dupa bunul lor plac.

Rromii ne agreseaza verbal si fizic ,rromii nu platesc impozitele la stat ,rromii circula clandestin in mijloacele de transport,rromii ne fura .

Domnule presedinte,onorata CCR,onorata justitie, onorata Politie ,onorate institutii ale statului pana cand domniile dumneavoastrea o sa mai dormiti. Nu uitati datorita noua ocupati functiile pe care le aveti. Prin statutul dumneavoastra si asa cum bine scrie in Costitutiea Romaniei pe care nu eu am elaborat-o si domniile voastre. ,,POLITIA PRIN STATUTUL SAU SI PRIN LEGE APARA PROPIETATEA SI INTEGRITATEA CETATEANULUI”  Acum intrebarea mea este cum o aparati ,dormind in fotolile dumneavoastre.

Trebuie sa fim omorati in strada de rromi, ca legile in tara asta sa fie drastice??? Exista un filmulet pe internet in care actiunea se petrece intr-un tren din Romania,cum o fata este agresata verbal si fizic de rromi .Am dori sa stim si noi daca acei rromi au patit ceva sau daca au primit macar o amenda.????

Va rugam din suflet schimbati legile in tara asta.Va rugam ca legile sa fie mult mai drastice.

romii agresand in tren

Observati cum fata sta linistita ignorandui dar ei continua fara nici o jena.Si pe deasupra circulau si clandestin.De ce rromii nu sunt amendati cand circula clandestin?? De ce politia TF doarme?? Domnilor politisti fiecare tren trebuie sa fie insotit de o patrula a politiei TF. Unde era acea patrula in ziua aceia???  De ce onorata Politie Romana cand o persoana a sunat la 112 raportand acest caz ati spus ca nu e un caz urgent si ca la 112 se solutioneaza doar cazuri urgente???

Trebuia ca tanara din imagine sa fie omorata ca sa fie un caz urgent? sau intr-un caz ,,fericit” violata.?

Va rugam pe aceasta cale sa intesificati controale pe mijloacele de transport feroviar iar calatorii sa circule in siguranta.

De ce ne puneti sa ne luam abonamente sau bilete daca viata ne este pusa in pericol?????

CFR spune ca ne ofera o calatorie raspida si in siguranta.Ce inseamna pentru domniile voastre in siguranta???

IN URMA ACESTUI ARTICOL POATE SE VA AUTOSESIZA CINEVA SI VA FACE PUTINA LUMINA IN ACEASTA TARA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: