Romania, tara hotilor.!!!!

Dragi cititori ,dupa o lunga absenta  am decis sa-mi fac din nou prezenta pe acest site revenind cu noi informatii.Indignat pana peste cap  de  ,,ajutorul” primit din partea institutiilor  statului,de sistemul  pus la pamant ,am decis sa scriu cateva randuri.

Cu totii ne-am lovit vrand nevrand de oameni de ,,bine” din institutiiile statului.Oameni care nu le pasa daca esti mort sau viu,daca esti pe patul mortii sau traiesti ,ei doar stiu un singur lucru.: CUM SA SE_N BOGATEASCA DE PE SPINAREA NOASTRA a omului de rand al omului cinstit.

Am primit o notificare acasa de la Banca de la BRD cum ca am avea o datorie restanta de 50 de ron.Notificarea e venita pe numele mamei mele.

Am sunat la banca i-am intrebat frumos ce este cu aceasta suma si de unde provine. Mama mea fiind la terapie intesiva si neputand lua legatura cu banca.

,,Dam informatii doar la detinatorul contractului” Daca persoana detinatoare a contractului este la terapie intensiva sau este la un pas de moarte atunci cum poti legatura cu ea?????

Dar cand vin recuperatorii de ce se poate trece la executare si daca detinatorul contractului este invalid mu poate vb sau este pe pat de spital?

De ce atunci se poate si sa primesti o mica informatie nu se poate? Se putea verifica foarte usor ca sunt fiul dansei putea sa ma intrebe unele lucruri.

Dar nu pentru ei este deja prea mult. Asa ca dragi cititori cu parere de rau spun acest lucru ROMANIA TARA HOTILOR !!!!!.

Vedeti si dumneavoastra cum sistemul insusi este pus la pamant.Nimic nu mai merge in tara asta decat hotia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: