Scufundarea lui Base

Se pare ca domnului presedinte Traian Basescu i s-a scufundat vaporul.

  Basescu spune adio PD-lui.

Presedintele Traian Basescu, deranjat de rezultatul Conventei PDL, spune ,,ADIO PDL.Acesta posteaza un mesaj pe facebok in care-si arata nemultumirea de rezultatul alegerilor Conventei PDL.:,,modul cum nu au înţeles să fie democraţi ma face să spun acum ,definitiv şi pentru totdeauna Adio, Partid Democrat”

„Am văzut rezultatul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL”, a declarat Traian Băsescu, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook.

Imediat ce au simţit că pot singuri aripa fesenistă a partidului a răbufnit, iar Convenţia de astăzi este proba că 50% din partid este încă ancorat în năravurile FSN-ului. Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despărţit definitiv. Luaţi-vă drumul vostru, iar eu îl am pe al meu”, a mai spus Băsescu, făcând şi un gest cu mâna.

„Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL”, spune Traian Băsescu în mesajul prin care îşi ia adio de la PDL.

 

  Castigarea lui Blaga,supararea lui Base

Imediat cum s-a aflat rezultatul alegerilor ,Blaga castigand in detrimentul Elenei Udrea,simpatizantii Elenei au si venit cu comentarii.

Simpatizantii acesteia in frunte cu prea ,,iubitul si slavitul ” presedinte

nu au fost de acord ca Blaga sa ia conducerea PDL

De ce sa faci si cu Blaga asta le-a stricat ploile lui Udrea si lui Base.Pai daca castiga Udrea conducerea PDL il sustinea ea cum stia pe Base ca de amanta la nevoie se cunoaste.Asa ca Base usor usor nava ta se c-am scufunda se pare.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: