Oameni fara suflet ! Jungla camerelor de filmat.

Luasem o lunga pauza de scris,saturat pana peste cap de tot ce se-ntampla in lumea asta.

Azi revoltat de gestul iesit din comun al unor dintre colegii nostri mi-am luat din nou condeiul si m-am apucat de scris.

Doamne oare ce mai este etic pe lumea asta? Oare am ajuns sa ne vindem sufletul,caracterul sau viata pentru bani? Traim intr-o lume a banului,o lume in care banul joaca un rol primordial in viata noastra.

Puterea banului ne face uneori sa uitam de noi,ne face sa uitam ca suntem oameni ,facand gesturi nebunesti care din pacate uneori poatew pune in pericol nu numai viata noastra ci si a celor din jurul nostru.

Despre cuplu  Andreea Marin -Stefan Banica sa tot discutat in ultima vreme.

Un caz destul de mediatizat in ultima vreme pot spune. Stimati colegi cati bani castigati la revistele de scandal de uitati in primul rand ca sunteti oameni?

De ce nu incercati sa schimbati putin rolul ? daca aseara in masina va aflati dv impreuna cu copilu vostru in varsta de 5 ani si erati vanati de paparazii punand in pericol viata copilullui ,cat si pe a dv va convenea?

Cum ati ajuns sa va vindeti atat de usor,dragi colegi?

Cati bani sa iei ca sa uiti ca esti OM? Cât valoreaza sufletul unui astfel de..om
daca poate fi numit asa uin astfel de ziarist .

Acest cuplu este un cuplu civilizat in opinia mea.S-au despartit frumos ,fara reprosuri,fara acuzatii la adresa celuilalt.

Domnilor paparazii n-am vazut pe nicaieri ca capul unui clan sau ce-i ce prejudiciaza statul cu sume colosale este actor principal in cursa graozei pe strazile capitalei ,in incercarea disperata de a prins de obiectivul camerelor de filmat.

Cu ce este de vina acel sufletel nevinovat de i-ati pus viata in pericol?? Halal jurnalisti.Rusine sa va fie.Inainte de toate ,trebuie sa existe ratiunea.Imi cer scz dar ati trecut prin facultate perecum cainele prin apa.Macar atat sa vi invatat din acea facultate ca ujn jurnalist nu trebuie sa se vanda.

Sunt lucruri mult mai sertioase in tara asta care ar face publicul mnai bucuros nu viata sau moartea unui artist.

Crdeti ca batranii amarati cu o pensie de mizerie si care n-au ce pune pe masa ii intereseaza prostiile voastre.Asa ca dragi colegi nu mai vanati pe orcine si vanati caracatita Romanie.Pe ce-i ce au dus tara asta la ruina .Daca aseara doamne fereste in incercarea voastra disperata de a prinde ceva in obiectiv se intampla un accident ingrozitor si-si pierdeau viata Andreea si copilul ei??

Ce-i de aseara participantii in ,,cursa groazei” vreau sa plateasca.este inadmisibil asa ceva.

Basescu de ce nu este asa vanat? sau nu da bine pe prima pagina a ziarelor de scandal?

A ma scuzati dragi colegi are imunitate parlamentara,avceti dreptate ce sa faci daca Andreea Marin nu are si cu atat mai mult sifletelul acela nevinovat Violeta.

Sa povestiti acasa copiilor vostri ce ati facut voi aseara sa va laudati ca puneti in pericol vietile oamenilor.

Sincer mi-ar fi rusine cu astfel de parinti ca voi.Va rog in genuchi dati-va demisia daca mai aveti un gram de ceva sfant in voi.

    RUSINE SA VA FIE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: