Pentru Stolojan, întoarcerea lui Băsescu reprezintă speranţa de mai bine

In ultima perioada am auzit tot felul de aberatii,dar cea spusa azi de fostul premier Theodor Stolojan le intrece pe toate.Potrivit lui Stolojan ,reintoarcerea lui Basescu reprezinta speranta de mai bine.

Mai bine pentru cine domnule Stolojan??? Poate pentru domnia dv.Oare aveti si dv ceva de castigat din revenirea lui Base la Cotroceni???.

Pentru Aspazia Cojocaru,pentru Monica Macovei,pentru hotii ce au dat atacuri publice pe banii Romaniei,da pentru ei va cred si eu ca este bine.

Dar pentru românii care i-au spus lui Bsescu ca nu-l mai vor si ca nu-l mai considera presedintele lor ce speranţă de mai bine reprezintă acesta?Şi ce credibilitate aduce României un preşedinte demis cu 7,4 milioane de voturi care îşi păstrează totuşi scaunul, în dispreţul democraţiei elementare? Nu avem nevoie de tradatori de tara,nu avem nevoie de cei ce fura din economia tarii,cei ce-si fac vile din banii publici.Ne-am saturat de hoti.Basescu nu se gandeste la popor si la Vila Dante.

Iar dumneata domnule Stolojan esti tot un om de nimic ca si el.Tot un hot si un parvenit care furi din economia statutului.Mai devreme sau mai tarziu o sa dati toti socoteala de cum ati furat tara asta .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: