Infractorii decid soarta Romaniei!!! Falsificatorii alunga la gunoi cei peste 8,5 milioane ce au spus DA

De ceva vreme ,toata presa (bine nu cea care-l pupa in fund pe Basescu) vorbeste despre decizia incorecta a CCR de a invalida referendumul.

Si oare ce-ar mai  trebui sa ne  mire azi in tara asta cand insa-si soarta tarii sta in mainile unor infractori si falsificatori.

Antena3 si tin sa le multumesc pe aceasta cale ,a fost mereu de popor ,facand si cateva descoperiri cutremuratoare ,cu privire la cei ce au decis soarta referendumului.

Cine sunt ei si ce functii importante ocupau in regimul dinainte de 89,ce legatura au avut si inca au ei cu securitatea veti vedea mai jos.

Totusi mii de romani isi pun intrebarea unde si de ce se ascunde Traian Basescu.

Sa-ncep pentru inceput cu cea care a inclinat balanta referendumului doamna Aspazia Cojocarul ,sub numele sau de cod ,,Ana”

Distinsa doamna Aspazia Cojocaru ,a fost si este colaborator al securitatii semnand in toate documentele cu pseudonimul ,,Ana”

Aspazia Cojocaru,  judecătoare la Curtea Constituţională a României, a făcut parte alături de câteva rude dintr-o reţea de falsificare a examenului de admitere la Facultatea de Drept din Bucureşti.

Judecătoarea, soţul ei şi un unchi apar pe rolul unui dosar penal vechi de aproape 40 de ani, soldat cu condamnari de până la 13 ani de închisoare. În ciuda gravităţii faptelor şi a sentinţelor mari pronunţate în acest caz, condamnaţii au beneficiat de graţiere din partea preşedintelui de la acea vreme, Nicolae Ceauşescu.

În sentinţa judecătorească prezentată pe jurnalul.ro scrie, negru pe alb, că Aspazia Cojocaru a fost direct implicată în fraudarea cel puţin unei lucrări de admitere, cea a surorii sale.

Dezvăluiri extrem de interesante cu privire la familia judecătoarei CCR Aspazia Cojocaru sunt prezentate la „Sinteza zilei” şi de către jurnalistul Adi Ursu care a remarcat cum a fost şters trecutul infracţional al unor oameni, care au urcat apoi trepte importante în ierarhia politică, administrativă şi chiar juridică a statului.

Astfel, aflăm că soţul Aspaziei Cojocaru, Pavel Cojocaru, care a fost, pe rând, şi consilierul miniştrilor de Justiţie Rodica Stănoiu, Cristian Diaconescu şi Monica Macovei, este beneficiarul unui pensii de 92.000 de lei ( potrivit declaraţiei sale de avere din 2011), arătând că, cu tot parcursul său infracţional, pot fi urcate trepte importante în magistratură. Fiica judecătoarei CCR este diplomat, angajat al Ministerului de Externe cu rang de diplomat şi a fost numită secretar II al Misiunii ONU din România de către ministrul de la acea vreme, Cristian Diaconescu.

Ginerele Aspaziei Cojocaru,  Claudiu Ştefan Seucan, a fost numit secretar de stat în Ministerul de Externe de către acelaşi ministru, Cristian Diaconescu. De asemenea, Seucan a fost făcut notar de acelaşi Diaconescu, deşi nu a parcurs toate etapele prevăzute de lege.

La rândul său, Claudiu Ştefan Seucan a numit şi el notar pe Amzulescu Marius, care era consilier la Administraţia Prezidenţială la acea vreme.

Sa-l luam si pe distinsul domn de la CCR ,Petre Ceausescu,( da findca acesta ruda cu Ceausescu si-a schimbat numele dupa moartea acestuia in Lazaroiu).Daca intram pe Wikipedia ,acolo observam ca pana in 89 nu se vb pe nicaieri despre Petre Lazaroiu  si despre Petre Ceausescu.

Petre Lăzăroiu (n. 16 mai 1953, rudă cu fostul șef de stat Nicolae Ceaușescu) este unul dintre cei nouă judecători ai Curții Constituționale a României. A fost numit în funcție în anul 2008 de către președintele României, iar mandatul său expiră în anul 2010.

Observati ca mandatul acestuia expira in 2010 .Ei bine ceea ce nu stiti dv este faptul ca acesta l-a scapat pe Traian Basescu ,care se presupune ca se cunosteau si inainte de 89 de suma de 1,1 miliarde de euro ,( dosarul ,,Pasajul Baneasa”) pe vremea cand acesta ocupa functia de primar al Capitalei.

Iar ca facere de bine Basescu l-ar mai fi inzestrat cu inca doua mandate,fiind singurul judecator cu doua mandate consecutive.

Potrivit siteului lumea justitiei unul dintre judecătorii Curţii Constituţionale, Petre Lăzăroiu, numit de şeful statului în funcţie, l-a scutit pe Traian Băsescu, pe vremea când era primar general al Capitalei, de obligaţia de plată a unui prejudiciu de 37,95 miliarde lei vechi (1,1 milioane de euro) pentru Pasajul Basarab, potrivit unei anchete realizate de site-ul Lumea Justiţiei.

Pasajul Basarab a fost finalizat abia în 2010, iar preşedintele Traian Băsescu este de părere că „ar trebui” să îi poarte numele, potrivit unei afirmaţii de-ale sale de luna trecută.

Petre Lăzăroiu (58 ani), care înainte de evenimentele din decembrie 1989 ar fi purtat numele de Petre Ceauşescu, a fost numit judecător la Curtea Constituţională de către preşedintele Traian Basescu, în vara lui 2008, pentru restul de mandat al defunctului Petre Ninosu, care expira in 2010. La expirarea mandatului, în iunie 2010, Lăzăroiu a fost reconfirmat în funcţie de către şeful statului, devenind practic primul judecător al instanţei constituţionale cu două mandate.

Plăţi fără aprobarea CGMB

În 21 decembrie 2001, Traian Băsescu, în calitate de primar general al Capitalei, a plătit unei firme „de casă” a Primăriei Municipiului Bucureşti, S.C. Proiect Bucureşti S.A., suma de 12,5 miliarde de lei vechi pentru un proiect de construire a Pasajului Basarab. Plata s-a făcut în condiţiile în care între Traian Băsescu şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) existau neînţelegeri pe acest proiect, iar acesta nu obţinuse toate avizele necesare, potrivit sursei citate mai sus.

În 11 noiembrie 2002, procurorul general financiar al Curţii de Conturi, Anastasiu Crişu,  a sesizat Colegiul Jurisdicţional al Municipiului Bucureşti pe motiv că, în calitatea de ordonator de credite, primarul general nu a avut aprobarea CGMB pentru aceste plăţi, încălcând Legea 489/2001. Curtea de Conturi i-a imputat lui Traian Băsescu un prejudiciu de 37,95 miliarde de lei.

Procurorul general al Curţii de Conturi şi-a argumentat acuzaţiile, în special, pe faptul că Băsescu nu putea ordona nicio plată înainte de încheierea acordului de împrumut cu BEI.

Decizia judecătorului Lăzăroiu

Cazul a fost repartizat judecătorului financiar Petre Lăzăroiu, care „l-a scos basma curată” pe primarul Capitalei prin sentinţa nr. 78 din 28.03.2003 (Dosar nr. 216/2002), respingând ca neîntemeiat actul de sesizare al procurorului general financiar.

Este adevărat că, în condiţiile în care componentele – pentru care s-au efectuat aceste lucrări şi s-au plătit sumele în discuţie – au fost anulate, sumele de bani astfel cheltuite nu-şi mai au un corespondent în cadrul proiectului, însă nu pot fi imputate ordonatorului de credite, care le-a angajat în mod legal. Singura vină care i-ar putea fi imputată acestuia fiind faptul că nu a anticipat un astfel de deznodământ, faptă pe care legea nu o sancţionează însă”, se arată în motivarea deciziei judecătorului Lăzăroiu, care la scurt timp a fost nevoit să treacă în avocatură, nemaifiind reînvestit în funcţie de către CSM.

Procurorul a făcut recurs, dar tot el l-a respins

În 2003, procurorul general finnaciar Alexandru Turlea a declarat recurs. După o serie de tărăgănări, Înalta Curte a a trimis recursul spre soluţionare Curţii de Apel Bucureşti, în februarie 2005, moment în care Traian Băsescu era deja preşedinte al ţării.

Prin decizia civilă nr. 656 din 1 aprilie 2005 completul de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia de contencios, format din judecătorii Carmen Valeria Cosma, Constanţa Carata Glodeanu şi Gheorghe Grecu, a respins recursul ca nefondat. Motivul respingerii pe parte civilă „se datorează” chiar procurorului financiar al Curţii de Conturi, Alexandru Turlea (autorul recursului), care „a pus concluzii de respingere a propriului recurs, motivat de faptul că nu mai subzista motivele de recurs”, mai scrie Lumea Justiţiei.

DNA îi dă NUP lui Traian Băsescu

În toamna anului 2004, DNA a deschis un dosar penal pentru „Pasajul Basarab”, care nu se construise şi se afla în proiect de regândire de către noul primar Adriean Videanu. Dosarul a fost repartizat procurorului Claudiu Dumitrescu de la Secţia I de combatere a corupţiei a DNA. Claudiu Dumitrescu, care în prezent este şeful Departamentului de Luptă Anti-Fraudă a Guvernului Romaniei, a închis dosarul „Pasajul Basarab, în ianuarie 2005, cu soluţie de NUP (neîncepere a urmăririi penale), imediat după ce Traian Băsescu a devenit preşedinte al României.

Lumea Justiţiei îl citează în continuare pe procurorul Claudiu Dumitrescu care spune că soluţia sa de NUP s-ar fi bazat pe o hotărare judecătoreasca în care s-a stabilit, pe cale civila, că ex-primarului Băsescu nu-i poate fi imputat prejudiciul, deoarece nu ar fi fost vina sa că proiectul privind Pasajul Basarab nu s-a realizat ulterior. Afirmaţia procurorului este contradictorie deoarece Curtea de Apel a dat o decizie pe parte civilă abia în aprilie 2005, la câteva luni după decizia pe parte penală.

Ion Iliescu l-a protejat pe Traian Băsescu la Primărie

Site-ul Lumea Justiţiei mai aminteşte şi un episod în care şeful statului de atunci, Ion Iliescu, a venit personal la Primăria Capitalei, unde Traian Băsescu se afla într-un conflict puternic cu consilierii generali pe tema plăţilor făcute fără avizul CGMB. Ion Iliescu le-ar fi cerut prefectului de atunci, Gabriel Oprea, în prezent ministru al Apărării, şi consilierilor generali  să „nu mai sară cu picioarele” pe primarul Băsescu si să-l lase să-şi deruleze proiectele.

Asa ca dragi romani atata timp cat tara este condusa de infractori ,de falsificatori si de turnatori ai securitatii ,iar cu atat mai grav ca ei decid soarta celor ce au zis DA la referendumul din 29 iulie 2012 este si mai grav.

                 Romania este pe marginea prapastiei ,daca nu ne unim s-o salvam acuma vom fi arestati in propia tara.Vom cere toti azil politic .

Un răspuns to “Infractorii decid soarta Romaniei!!! Falsificatorii alunga la gunoi cei peste 8,5 milioane ce au spus DA”

  1. alexmihalcea Says:

    Multumesc din suflet Postului Antena3 in frunte cu domnul director Mihai Gadea.BV colegi a-ti dat si d-ati dovada mereu de profesionalism si de fayr-play.Un jurnalist trebuie sa apere interesele oamenilor si nu a unui partid politic sau presedinte.Antena3 este si va ramane mereu in topul celor mai bine cotate posturi de tv.Antena 3 este si va fi mereu aici.Dar tu Basescule unde esti????? Antena 3 nu este o televiziune lasa ,nu se ascunde ,chiar daca unii au fost amenintati cu moaretea in repetate randuri de securitatea lui Basescu.( amintim aici pe Mircea Badea,Oana Stanciu,Mihai Gadea si altii) .Antena 3 ramane si lupta pana la capat.Antena 3 nu a invatat sa pupe in dos cum fac alte televiziunii.Antena 3 si trustul de presa Intact nu admite securisti in presa.BV baieti ,Bv Antena 3.Daca-ti place Antena 3 da-i si tu like acestui articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: