Basescu facut KO !!!

O stire de ultima ora vine ca un trasnet pentru pesedintele Traian Basescu.

Populaţia stabilă a României este de 19.043.767 de persoane, fiind vorba despre cei care au reşedinţa obişnuită în România, a anunţat luni preşedintele INS, Vergil Voineagu, după ce rezultatele preliminare ale recensământului au fost validate, urmând să fie prezentate Guvernului în prima şedinţă.

Potrivit unor surse citate de REALITATEA TV peste 3 milioane de români sunt în afara listelor electorale permanente, potrivit datelor adunate de Guvern pentru a fi trimise la Curtea Constituţioană, înaintea deciziei privind validarea sau invalidarea REFERENDUMULUI 2012

Se pare ca cele peste 3 milioane de romani pe care guvernul i-ar fi gasit in afara listelor electorale va schimba radical soarta presedinteleui.Acesta este obisnuit sa planga, asa ca va plange mult dupa scaunul de la Cotroceni.

Membrii Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor au aprobat, luni, o serie de materiale cu privire la desfăşurarea recensământului şi au validat rezultatele preliminare.

Potrivit rezultatelor preliminare ale recensământului, populaţia stabilă a României este de 19.043.767 de persoane, acestea având reşedinţa obişnuită în România, a declarat preşedintele Institutului Naţional de Statistică (INS).

Potrivit aceloraşi surse Realitatea TV, pe listele electorale întocmite de Guvern după raportările de la primării, pe aceste liste electorale ar figura mai puţin de 15,5 milioane de persoane. Dacă CCR va lua în considerare aceste liste, cvorumul de 50%+1 de alegători prezenţi la vot va fi atins, iar preşedintele Traian Băsescu ar fi demis.

                 PA PA BASESCULE !!! DU-TE BA PA !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: