Cetateanul in tricou albastru care ameninta pe toata lumea

Acest cetatean al Romaniei ,acest om in tricou albastru ,care la ora actuala nu mai are nici o functie politica in acest stat,fiind un simplu cetatean.,isi permite cu nerusinare sa ameninte pe toata lumea.

Cel mai grav este ca institutiile statului  trebuie sa -nteleaga ca nu acest om in tricou albastru este in masura sa decida viata si soarta fiecaruia.Nu el este cel care este in masura sa bage la puscarie sau sa scoata pe cineva si institutiile statului.

BASESCU=CEAUSESCU .Am luptat in 89 pentru democratie,am luptat pentru un trai mai bun,am luptat sa scapam de comunisti,de acei oameni care ne ordona ce sa facem ,acei oameni care trebuia sa stam drepti in fata lor.Daca stam sa analizam putin la rece situatia a devenit similara cu regimul comunist.

Acest om cu tricou albastru,acest paranoia al Romaniei,nu face altceva decat sa imita regimul comunist,este un dictator al Romaniei.Dar cel mai grav este ca institutiile statului sunt manipulate de acest om.Acest om cu acel tricou albastru ,sub amenintare si sub santaj controleaza aproape jumatate din aceasta tara.

        ,,Ma adresez in primul rand primarilor,ca este de datoria lor sa faca ceea ce este normal sa faca,ma adresez MAI sa inceteze sa mai fie sub comanda acestui om de nimic sa-nteleaga odata pentru totdeauna ca democratia nu trebuie sa fie asa sub amenintari ,sub santaje si trebuie sa fie o democratie libera unde ai dreptul sa votezi corect ,unde ai voie sa-ti exerciti liber dreptul si unde ai dreptul la libera exprimare.Parchetul general trebuie sa inceteze sa mai lucreze la ordinele si sub amenintarea unui om in tricou albastru care la ora actuala nu mai are nici o funtie in stat.Toata lumea si in general institutiile statului trebuie sa-nteleaga ca Traian Basescu este un presedinte suspendat,un presedinte care pana la validarea sau invalidarea referendumului este doar un simplu cetatean al romaniei ,si nu are nici un drept atat legal cat si moral sa manipuleze dupa bunul plac institutiile acestui stat” 
Institutiile statului ar trebui sa se apuce serios de treaba si sa dea la o parte tot ce-nseamna Basescu

Basescu la ora actuala este constient ,foarte constient de gravitatea cazului .Daca Basescu pierde Cotroceniul soarta lui va fi unde la Jilava sau la Rahova.Romania ii va cere socoteala de toate neregurile pe care le-a facut ,pornind de la flota si terminand cu diminuarea lefurilor si pensilor.Asa ca domnul Basescu prin orce mijloace chiar nelegale cauta cu orce pret sa ramana la Cotroceni.

Acest om in tricou albastru ca sa se puna la adapost a cumparat se pare multa lume cu averi ilicite si cu functii de colonei .Cati oameni din PDL nu ocupa functii de colonei.Deci Basescu este mult mai rau decat un infractor foarte periculos. Acuma cand Basescu simte ca terenul este minat ,ca pe fiecare zi pierde teren a trecut la amenintari si la manipularea institutiilor statului.

De ce credeti ca Basescu va cere sa nu urmariti postul Antena3 ??? va spun eu de ce dragi romani ( ma adresez aici celor cu capul pe umeri) findca acest post este singurul care spune lucrurilor pe lume.Antena 3 este singura televiziune care il critica si nu-l pupa in dos pe Basescu.Asa ca Basescu va cere sa nu urmariti Antena3 pentru ca voi sa nu va desteptati si sa vedeti cum stau lucrurile cu adevarat.

Sa punem putin cap la cap regimul comunist cu cela lui Basescu( basist)

Regimul comunist va interzicea cu desavarsire dreptul la informare.Nu aveati voie sa ascultati pe atunci Europa libera sau vocea Americii.

Basescu ce face acuma??? il citez ,, Sa nu va uitati timp de o saptamana la Antene”

V-ati pus intrebarea de ce? datorita faptului ca dv sa nu vedeti cum domnia sa fura si manipuleaza .Cum Basescu joaca foarte murdar.

Credeti ca daca Antena 3 spunea  ca Basescu este un presedinte care ar trebui sa se-ntoarca la Cotroceni ,ca Basescu nu a buicodat referendumul,adica cu alte cuvinte sa-l pupe scz in dos va mai cerea Basescu sa nu urmariti Antenele .Va spun eu dragi cititori ca cu siguranta nu ,din contra va cerea sa urmariti Antenele.

Dar bine Antenele a dat si da dovada de fair-play nu se teme de Basescu si de amenintarile lui ,asa ar trebui sa procedeze si parchetul si institutile statului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: