Am castigat Basecu a plecat !!!

In aceasta seara in cadrul emisiunii SINTEZA ZILEI  de la Antena 3 cu Mihai Gadea,acesta a venit in cadrul emisiunii cu doua documente bombe.

Un document venea din partea CASS ,conform acestui document populatia totala a Romaniei este de 16.568.476 de votanti reali. Sa nu uitam ca CASS este singura institutie care un soft bine actualizat.Este singura institutie care are o baza reala a populatiei.Este institutia care tine o evidenta a naterilor si a deceselor din Romania .Daca o persoana moare aceasta va fi stearsa automat din baza lor de date.

Al doilea document pe care l-a prezentat domnul Gadea este un document de la referendumul din 2003 conform caruia populatia Romaniei la data aceia era de 17 miliuoane de locuitori.Cu toti stim ca din 2003 populatia Romaniei a suferit un declin major.Natalitatea Romaniei este intr-o masiva scadere.Acest di urma document a fost semnat si aprobat de CCR si publicat in Monitorul Oficial al Romaniei.

Asa ca certitudinea mea care se va adeveri este ca USL a castigat Basescu a plecat.Mai avem aproape o saptamana in care o sa-i mai vedem mutra prea ,,iubitului presedinte” ( iubit doar de el) .Deci asa ca dragi Romani nu are cum sa nu castige USL si asta datorita celor 8 milioane de romani care au spus DA.CCR nu are cum sa se contrazica singura.Atata timp cat acel act este semnat de CCR si publicat in monitorul oficial CCR nu mai are cum sa mai dea inapoi.USL va pune pe masa 3 documente bomba in care se arata ca populatia Romaniei cu drept de vot este 16.586.476.

Si INS si CASS si CCR spun ca populatia cu drept de vot este 16 milioane de alegatori.Asa ca decizia CCR va fi aceea ca referendumul va fi validat.

 

                   Basescule cat timp vei sta la Rahova chiar te rugam sa nu te uiti la Antene. Noua ne-ai cerut sa nu ne uitam la Antene 1 saptamana tu poti sa nu te uiti 5 ani. !!!

2 răspunsuri to “Am castigat Basecu a plecat !!!”

 1. Good game, Felicia Says:

  antenele sunt libidinoase si proaste

  populatia s a stabilit INAINTE de referendum si nu se stabileste dupa
  nu te mai uita la antene ca iti spala creierul
  iar gadea e un vierme

  –Cu drag, Felicia

  • alexmihalcea Says:

   Draga Felicia ,am si eu o intrebare pt tine daca se poate.
   Tu esti inscrisa in baza de date a CASS? daca da stimata Felicia atunci se pare ca dv stati prost cu matematica si nu stiti sa calculati ca populatia reala cu drept de vot este de 16 milioane de algatori.
   Da stimata Felicia s-a stabilit inainte am vazut ce magarii fac cei ca Basescu pe care dumneata il pupi scz in dos Pe aceste liste erau trecuti si morti .Daca domnia dv muriti si se trezesc rudele dv ca veti fi inscr4isa pe literele electorale ce o sa se-ntample o sa va sune? Sa nu uitati sa le lasati pt orce eventualitate un numar de contact..Adevaruyl este ca dv nu aveti creier asa ca e foarte bine ca nu va uitati la Antene.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: