Controlorii Publitrans incalca toate legile.Conducerea refuza sa dea detalii

DRAGI ROMANI NU VA MAI LASATI PACALITI SAU INTIMIDATI.MAI JOS AVETI DOAR UN CAZ DE INCALCARE A LEGILOR DE CATRE AGENTII PUBLITRANS.

Subsemnatul AM , in data de 19.06.2012 ora 13 am circulat cu autobuzul nr 8 (ruta gara sud- Trivale) .M-am urcat de la Gara Sud ,imediat la urcarea in autobuz am fost ,,saltat de organele de control neputand rasufla asupra verificarii biletului.Le-am explicat frumos ca tocmai m-am urcat in autobuz si urmeaza sa-mi fac biletul legal este sa-mi acorde cateva secunde .,,Ne inveti dumneata cum sa ne facem serviciu” a fost replica unui agent de control. cu exces de zel deranjat ca-l invat eu cum sa-si faca meseria. ,,Ba toti derbeii dracului circulatia fara bilet.( asa vb un agent de control cu lumea in ciuda faptului ca trebuie sa aiba un comportament adecavat si civilizat) Ce asta e caruta sa mergeti asa fara bilet.Sa platesc 21 de ron pe loc amenda contraventionala.Le-am explicat ca nu am.Atunci cei 4 vlajgani au venit linga mine punand mana pe mine ,,atunci ne dai buletinul si-ti vine amenda acasa” Am refuzat sa ma legitimez spunand ca nu am buletinul.Atunci unul mai cu mot si dande dovada de mare exces de zel a inceput perchezitia.Gasindu-mi portofelul si landu-mi date4le de pe el.Notandu-si toate datele pe un carnetel ( bucuros mare ca le-a cazut cineva in plasa).Mentionez ca cei prezenti nu mi-au dat sa semnez nici un proces verbal de contraventie.Azi m-am trezit acasa cu procesul verbal iar mai jos spune ca am refuzat sa semnez .
1.Agentii de control trebuie sa aiba un comportament decent si civilizat cu publicul calator fara sa tipe la acestia sa ridice totul sau sa-i intimideze intr-un fel pe acestia.
2.Este interzisa cu desavarsire perchezitioanarea publicului calator. de catre agentul de control publitrans
3.Este interzis cu desavarsire retinerea calatorului de catre agentul de control ( prin inchiderea usilor baricadarea acestuia sau prinderea acestuia tinandul de maini de catre agenti)
4 .Daca calatorul prins in mijloacele de transport fara legitimatie de calatorie refuza sa se legitimeze se apeleaza la organele de politie competente.
5 Procesul verbal se-nchie in 3 exemplare avand cel putin un martor ( altul decat un angajat publitrans) procesul verbal incheindu-se in prezenta contraventului si al martorilor nu in lipsa acestuia.
6.Legea in tara asta ar trebui respectata de toata lumea.De ce calatori mai bronzati ( romii) au dreptul sa circule fara bilet .de ce acestia nu sunt legitimati?

7.Mentionez ca nu este legal sa platesc aceasta amenda.Daca nu voi gasi intelegerea la dv voi merge pana la CEDO .NU este legal ca acesti controlori sa faca legea dupa bunul lor plac.
8.cum trebuiau sa procedeze acei controlori in cazul meu.
a) trebuia sa-mi ceara biletul nu cum m-am urcat in autobuz si dupa maxim 30 de secunde.
b) trebuia sa-mi spuna sa platesc cei 21 de ron amenda pe loc intr-un mod civilizat
c) nu trebuiau sa ma baricadeze in niociun fel doar nu eram un infractor periculos
d) nu trebuiau sa ma perchezitioneze
e) daca refuzam perchezitionarea trebuia sa anunte un organ competent adica un organ de politie
f) dupa sosirea organului de politie trebuia sa mi se intocmeasca un proces verbal in trei exemplare
g) trebuia retinut un calator din autobuz ca martor si nu sa se puna unul pe altul ca martor
h) nu se intocmeste un proces verbal in lipsa contravenintului asta este o incalcare grava a legii
Bun o sa mi se spuna ca sa aduc un martor mentionez ca nu am findca lumea este lasa nu sare nimeni cand acei controlori fac legea in mijloacele in comun asa suntem noi romanii nu suntem uniti ca romii
Daca eu sunt un infractor si trebuie sa platesc atunci acesti controloiri cum sunt?
Stiu mi s-a spus ca de ce nu m-am dus imediat la Politie.Bun cine ma crede in lipsa de probe.Ei au probe dar cum? acestea dumneavoastra le considerati probe eu unul nu Acestea sunt doar niste legi minore ce sunt incalcate in tarisoara asta.Dar daca nu se i-au masuri legile o sa fie incalcate si mai rau.Infractorii o sa umble liberi pe strada .Romii o sa faca legea in tara asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: