Pepe devine tatic.

Pepe este in culmea fericirii.Iubita acestuia Raluca Pastrama,va deveni mamica la randul ei,iar potrivit unor surse apropiate cuplui se pare ca Pepe este si mai fericit intr-un cat Raluca ii va face un baietel.

  • Pepe
  • Pepe va obtine de la iubita lui Raluca Pastrama ceea ce fosta iubita nu a putut sa-i ofere in sapte ani.Din pacate Oana nu a putut sa-i ofere acestuia un mostenitor.Se pare ca Pepe va deveni tatic peste putin timp.    Băieţelul urmând să apară la sfârşitul lunii iulie ori la începutul lui august.Raluca este insarcina in luna a patra iar ecograful a produs un mare prilej de bucurie in familia cantaretului.
  •       Pepe e mai fericit ca niciodata ,iar iubita acestuia radiaza si ea la randul ei de fericire.,familia tinerei sunt si ei la randul lor in culmea fericirii la aflarea vestii ca Raluca le va face un baietel.Bucuria este cu atat mai mare pentru Pepe intrucat baietelul ar urma sa vie pe lume pe 27 iulie ,ziua in care ce-i doi s-au cunoscut.
  • Andra şi Măruţă le vor fi naşi

  • Cei doi îndrăgostiţi sunt hotărâţi să-şi oficializeze cât de curând relaţia. Naşi le vor fi Cătălin şi Andra Măruţă, singurul impediment fiind găsirea unui local de fiţe unde să fie făcută petrecerea de nuntă programată, cel mai probabil, în luna iunie. “Raluca este femeia pe care şi-ar dori- o orice bărbat care ştie să o aprecieze şi să o respecte”, a declarat Pepe acum ceva vreme, confirmând voalat informaţiile legate de căsătorie.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: