O noua Marie cu aceiasi palarie

Saturati pana peste cap de actuala putere ,masele populare au iesit in strada strigand lozinci anti-Basescu si anti-guvern.Baietii nostri putini speriati de reactile in masa ale poporului au venit cu o schema tactica .Pleaca ai nostrii vin tot ai nostrii ,dar noi noi ramanem tot amarati ,tot cu lefuri taiate si pensii mici .

Marea schimbare aplicata de presedintele ,,mult iubit ” si ,,prea slavit’ al poporului , noul inceput sau noul drum asa cum crede presedintele nu aduce de fapt nimic nici o schimbare acestei tari.

De ce spun aceste aberatii? Pai s-o luam logic,a fost demis premierul dar in locul lui este tot un premier care a pastrat intact vechiul guvern deci nimic schimbat pana in prezent.Vechii premieri din cabinetul Boc isi ocupa in continuare fotoliile de ministri si in cabinetul Ungureanu.Cătălin Predoiu, Daniel Funeriu, Laszlo Borbely, Kelemen Hunor, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Elena Udrea, Leonard Orban, Cristian Diaconescu şi Gabriel Oprea.Emil Boc a declarat ca presedintele nu i-ar fi cerut demisia si ca vezi doamne l-ar fi mustrat pe el constinta.

Si inca o schema tactica pe care dupa parerea mea ar adopta-o presedintele ar fi aceea ca anul viitor acesta sa-si depuna demisia dar mizand pe MIHAI RAZVAN UNGUREANUL la functia de presedinte

Si uite asa tot Pd-l va ramane la putere si tot ei ne vor conduce amarata asta de tara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: