Anvelopele de iarna ,o afacere profitabila

Dragi cititori ai acestui blog ,traim intr-o tara a oamenilor cu ,,idei”.Si uite  asa ca peste noapte alesii poporului au mai venit cu o idee.Echiparea masinilor cu anvelope de iarna.Nimic iesit din comun pana aici dar la un salariu de 650 pe economie oare cate anvelope de iarna se pot achizitiona?

Intretinerea ,plata facturilor depasesc cu mult cei 650 de ron.Asa ca in locul anvelopele de iarna n-am putea incalta masina in loc de anvelope cu fesuri?

Ca la amaratele noastre de salarii doar asa ceva ne putem permite sau o jumatate de anvelopa.

Obligativitatea echipării mașinilor cu anvelope de iarnă este ignorată de români. Comercianții estimează că doar 20%-25% din parcul de autoturisme este echipat cu astfel de cauciucuri.

Românii știu de aproape un an că, din această iarnă, echiparea mașinilor cu anvelope de iarnă devine obligatorie. Cu toate acestea, mai puțin de 25% dintre șoferii autohtoni au decis până acum să plătească pentru această nouă „idee“ a Guvernului.

         Miza pe second-hand și all-season

Din cauza bugetului redus, se așteaptă ca mulți români să apeleze la anvelope de ocazie sau all-season.Cu toate acestea,  ideea nu este tocmai rentabilă. Dezavantajul utilizării unei anvelope second-hand este că are ca durată de viață un singur sezon. În schimb, o anvelopă nouă rezistă, în functie de numărul de kilometri parcurși, până la patru ani.

Unii români apelează deja la o soluție ingenioasă, dar și riscantă: aplică prin lipire la cald pe anvelope de vară embleme M+S sau „winter“. Rămâne de văzut cât de vigilenți vor fi polițiștii.

Anvelopele de iarna o afacere destul de profitabila

Daca cele 4,5 milioane de masini inregistrate in romania vor fi echipate cu anvelope de iarna,iar pretul unei anvelope de iarna noi este in jur de 240 de ron per bucata ori patru .Cate miliarde intra in buzunarul mai marilor alesi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: