Țânţăreanu a făcut o pasiune pentru Elena Matei!«O vreau înainte să mor»

Importantul om de afaceri Cristian Ţanţăreanu (65 de ani) nu şi-a pierdut simţul umorului şi pasiunea pentru femei frumoase, chiar dacă suferă de cancer la colon. In prezenţa soţiei sale, Manuela, afaceristul i-a făcut ochi dulci Elenei Matei.


Milionarul Cristian Ţânţăreanu a luat-o în braţe pe Elena Matei şi nu a mai lăsat-o să plece de lângă el
Milionarul Cristian Ţânţăreanu a luat-o în braţe pe Elena Matei şi nu a mai lăsat-o să plece de lângă el

Paradisul Verde din Corbeanca a fost, joi după-amiază, gazda unei petreceri intime, unde printre invitaţii lui Cristian Ţânţăreanu s-au aflat Florin Piersic, Gabriel Cotabiţă, Cătălin Măruţă sau mai tânăra cântăreaţă originară din Republica Moldova, Elena Matei (21 de ani).

,,O satisfac in patru minute

Manuela (stânga), soţia omului de afaceri, a primit-o cu zâmbetul pe buze pe blonda pe care Țânţăreanu şi-o doreşte drept amantă

Se pare ca omul de afaceri a făcut o adevarata pasiune pentru muzicantă, pe care a cunoscut-o în urmă cu un an şi jumătate la emisiunea “Dănutz SRL”, prezentată de Dan Bittman. “Îmi place totul la Elena. Are picioare frumoase, voce bună şi este foarte apetisantă. Lumea crede că e iubita mea pentru că am glumit pe tema asta la o emisiune TV. Aş lua-o de amantă înainte să mor, mai ales că în patru minute aş rezolva- o cu totul: dezbrăcat, preludiu, acţiune, duş şi îmbrăcat. O să îi cumpăr o casă în Paradisul Verde ca să o ţin aproape”, a glumit Cristian Ţânţăreanu, care în această săptămână şi-a programat ultima şedinţă de chimioterapie în lupta cu cancerul.

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: