Florica Petrescu, mama antrenorului Dan Petrescu,are grave probleme de sanatate!

La cei 74 de ani ai săi, Florica Petrescu, mama antrenorului Dan Petrescu, trăieşte o adevărată dramă. Mama cunoscutului tehnician al echipei ruse de ligă secundă Krasnodar suferă de degenerescenţă maculară, boală care duce în timp la pierderea vederii.


Florica Petrescu a dezvăluit că nu mai vede nici măcar la un metru. “Îmi este din ce în ce mai greu. Nu mai văd nici măcar la un metru distanţă. Mi-e foarte greu să mă deplasez şi prin casă. Din când în când mai vin nepoatele pe la mine”, a declarat Florica Petrescu.

Fiind foarte ataşat de mama lui, Dan Petrescu o sună de câteva ori pe aceasta la telefon, pentru a o întreba de- spre starea sănătăţii.

Din iarnă, Dan Petrescu antrenează echipa rusă Kuban Krasnodar“Chiar dacă a plecat în străinătate, Dănuţ are tot timpul grijă de mine. Chiar zilele trecute mi-a trimis o invitaţie pentru a merge la el, în Rusia. Dar vă daţi seama că dacă eu nu mai văd, nu-mi arde de astfel de deplasări, mai ales că pentru a ajunge la el trebuie să schimb două avioane”, a adăugat mama antrenorului. Cât timp s-a aflat în ţară, “Bursucul” a mers împreună cu mama lui la cei mai buni specialişti în oftalmologie din ţară. Despre aceste investigaţii medicale, Florica Petrescu ne-a declarat cu un oftat în glas: “Dacă ar fi după Dănuţ, el ar da toţi banii din lume ca să mă vadă pe mine sănătoasă. A fost cu mine peste tot. Problemele sunt însă foarte grave”, a mai explicat mama tehnicianului.

«I-am spus să nu se mai enerveze»

Întrebată ce sfaturi i-a dat fiului ei înainte de plecarea spre îndepărtata Rusie, Florica Petrescu ne-a spus că l-a rugat pe Dan să încerce să fie mult mai calm şi să nu se mai enerveze atât de mult în timpul meciurilor. “I-am zis că sănătatea este mai importantă decât orice altceva. Ar trebui să nu se mai enerveze atât de mult în timpul partidelor”, a încheiat Florica Petrescu.

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: