Ion Tiriac Junior si Ileana Lazariuc ,parasesc Parisul ca sa scape de ochiul sever al paparazzilor.

Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc sunt mereu in centrul obiectivelor de filmat  pentru paparazzii şi fotoreporterii romani care, nu de puţine ori, au mers tocmai până în Franţa pentru a-i prinde pe aceştia în imagini. Încercând să evite astfel de situaţii, cei doi au vândut, se pare, apartamentul de la Paris pentru că erau destul de expuşi.

Conform revistei Star, Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc au vândut, la începutul acestui an, apartamentul pe care îl deţineau în centrul Parisului. Se pare că principalul motiv al acestei decizii a fost acela că cei doi erau din ce în ce mai des ţinta paparazzilor şi a fotoreporterilor români. Aşa se face că, în afara perioadei în care se află în Bucureşti, Ion Ion şi Ileana vor locui doar la Monte Carlo, acolo unde cei doi deţin, de asemenea, un imobil.

Ion Ion Ţiriac (al doilea din stânga) şi Ileana Lazariuc (a doua din dreapta), surprinşi în faţa fostului lor apartament din Paris, în compania lui Bogdan Stelea şi a fostei lui iubite, Lili Sandu

Au luat două milioane de euro pe imobil

Avantajul acestei locaţii îl reprezintă faptul că în Principatul Monaco paparazzii riscă să ajungă pe mâna poliţiei dacă nu au o justificare suficient de bună pentru care fac poze. De asemenea, pentru a-şi păstra dreptul de rezidenţă în Monaco, cei doi sunt obligaţi să locuiască cea mai mare parte din an acolo, ceea ce înseamnă că le rămânea prea puţin timp pe care să-l petreacă la Paris.

Conform revistei Star, preţul pe care fiul şi nora lui Ion Ţiriac l-au obţinut pentru apartamentul din Paris a fost de cel puţin două milioane de euro. Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc au împreună doi copii: Alexandru (2 ani) şi Nicola (9 luni).

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: