Siteurile de socializare,o prada usoara pentru racolarea tinerelor.

Internetul isi face din ce in ce mai simtita prezenta in viata noastra.Traim intr-o era a informatie unde totul se leaga de navigarea pe internet.Tinerii nu mai merg la bibloteca pentru documentare in vederea unui referat,acum exista o cale mult mai usoara ,internetul.

Dar internetul ,inseamna si socializare cu diferite persoane aflate la zeci de mi de km departare.Amintim aici doar cateva din sutele de siteuri de socializare :Facebok,hi5,netlog,Sentimente,Elmaz si seria continua.

Comunicam cu diferite persoane ,la zeci de mi de km,domni ce se arata a fi un fel de Don Juan.Dar oare cati dintre noi stiu la ce pericol se expun intalnindu-se cu persoane cunoscute pe internet,sau cati dintre dumneavoastra stimati cititori stiu ca proxenetii folosesc astfel de siteuri pentru racolare.Multe dintre tinere se lasa vrajite de vorbele dulci ale barbatilor aflati la celalalt capat al ,,firului”.

Odata racolate si intrate in lumea traficantilor de carne vie,putine dintre tinere au cale de intoarcere.ASA CA NU VA INCREDETI IN PERSOANE CUNOSCUTE PE INTERNET.

Va voi relata mai jos cazul unei fete din Marea Britanie ce a fost violata de ,,prietenul” cunoscut pe Faceebok.

Violată de un „prieten” de pe Facebook

Sarah Jones este o fată de 17 ani din Marea Britanie care, la fel ca majoritatea tinerilor de vârsta ei, are un cont pe siteul de socializare Facebook. Ghinionul a lovit-o pe fată în momentul în care a acceptat să se împrietenească în mediul virtual cu Martin Dews, un individ de 29 de ani.

Cazul este foarte asemănator întâmplarea „Peter Chapman”, când bărbatul de 33 de ani nu numai că a violat o fată de 17 ani cunoscută pe Facebook, însă a şi omorât-o cu sânge rece. Peter Chapman a fost trimis la închisoare săptămâna trecută.

În aceste condiţii, Sarah se simte „norocoasă” că a scăpat cu viaţă din acest incident, motiv pentru care şi-a făcut publică identitatea. Ea doreşte să le avertizeze pe tinerele din Anglia că întâlnirea cu necunoscuţii poate fi foarte periculoasă.

„M-am întâlnit cu el ca să mergem la plimbare. La un moment dat m-a apucat şi a început să mă sărute. Am încercat să opun rezistenţă, dar m-a tras către un loc mai retras”, şi-a început Sarah povestirea.

„A devenit imediat o altă persoană, pur şi simplu chipul i s-a făcut negru, iar ochii emanau răutate. S-a transformat dintr-o persoana prietenoasă într-un adevărat monstru”, a povestit fata.

„Martin m-a prins foarte strâns şi nu mi-a dat voie să mă mişc, ameninţându-mă constant că mă va răni dacă voi ţipa. Eu am ţipat… dar nu m-a auzit nimeni”, a continuat să relateze tânăra de 17 ani.

„Imediat după ce s-a terminat… şi-a aprins o ţigară. Eu tremuram atât de tare încât abia am reuşit să mă îmbrac. Nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat asta”, a încheiat Sarah, citată de cotidianul The Sun.

6 răspunsuri to “Siteurile de socializare,o prada usoara pentru racolarea tinerelor.”

 1. frumosi.ro Says:

  Nice job…Super

 2. anonim Says:

  am fost si eu pusa in situatia aceasta ,dar am avut norocul ca am reusit sa-l fac pe tip sa creada ca merg la baie cu pretextul ca vreau sa fac dus inainte lasand apa sa curga la maxim nu m-a auzit cand am fugit lasandu-l gol pusca in pat si asteptand…in zadar..mi-a fost invatatura de minte.

 3. anonim11 Says:

  Am fost si eu pusa in situatia aceasta ,dar norocul meu ca am reusit sa-l fac pe tip sa creada ca merg la baie cu pretextul ca vreau sa fac dus inainte lasand apa sa curga la maxim nu m-a auzit cand am fugit lasandu-l gol pusca in pat si asteptand…in zadar..mi-a fost invatatura de minte.

 4. anonim11 Says:

  Am fost si eu pusa in situatia aceasta ,dar norocul meu ca am reusit sa-l fac pe tip sa creada ca merg la baie cu pretextul ca vreau sa fac dus inainte lasand apa sa curga la maxim nu m-a auzit , fugit lasandu-l gol pusca in pat si asteptandu-ma…in zadar..mi-a fost invatatura de minte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: