Explozie devastatoare într-un bloc din cartierul Craiovei ,Pitesti !

Asearã în jurul orei 19.00, locuitorii cartierului Craiovei au fost scoși din case de zgomotul puternic produs în urma exploziei unui apartament. În urma deflagrației, toate cele patru apartamente aflate la etajul al IV-lea al blocului J9 au fost distruse și trei persoane au ajuns la spital, dar viața lor nu a fost din fericire pusã în pericol. Patru mașini aflate în trafic, la o distanțã de cel puțin 50 de metri de blocul afectat, s-au ales cu lunetele sau parbrizele sparte, iar unul dintre șoferi spune cã pe geam i-a zburat în mașinã o jucãrioarã din pluș.

Patru apartamente și patru mașini au fost distruse

Zgomotul a fost atît de puternic, încît unii oameni l-au auzit de la cîțiva kilometri. Explozia devastatoare s-a produs dupã ce proprietara unui apartament din blocul J9 s-a întors acasã. Ea a aprins lumina în locuințã, însã nu avea de unde știe cã în apartament se acumulaserã gaze de la aragazul care se pare cã s-a defectat. Suflul exploziei a fost atît de puternic, încît toate cele patru apartamente de la ultimul etaj al imobilului au fost distruse în totalitate.  Proprietara și un copil au fost primele victime ale deflagrației. Cele douã persoane au ajuns la Spitalul Județean Argeș cu arsuri pe corp, care nu le pun însã viaț a în pericol. A treia victimã se afla la scarã, iar suflul a trîntit-o pe ciment, provocîndu-i un traumatism craniocerebral.In urma explozie nu  doar cele patru apartamente  au fost afectate. Patru mașini care se aflau în mers s-au ales cu pagube serioase, dupã ce cioburile rezultate din explozie le-au spart lunetele, geamurile laterale sau parbrizele, dupã caz. Unul dintre șoferi afirma  cã, în momentul în care geamul mașinii i s-a spart, s-a trezit în autoturism cu o jucãrie de pluș, aruncatã probabil de explozie din apartamentul afectat

. La fata locului au fost prezente si autoritatile locale. Primarul Tudor Pendiuc a mers personal la fața locului, pentru a vedea ce s-a întmplat ,domnia sa declarand : „Tot ce se afla în cele patru apartamente a fost distrus! Nu mai este nimic întreg! Existã trei victime, care au fost transportate urgent la Spitalul Județean Argeș, însã, din fericire, rãnile nu ridicã, din cîte am înțeles, probleme deosebite. Mai sînt pe scara respectivã cîteva apartamente afectate, dar ușor, iar structura de rezistențã nu a fost slãbitã. Dupã ce se vor termina cercetãrile, va veni o firmã care va monta geamurile la apartamentele rãmase fãrã“.


Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: