Divele se tatueaja numai in zonele intime.Damiela Crudu sa tatuat in zona pubiana pe care o poarta epilata complect.

Ce poate fi mai sexy, cand iţi dezbraci iubita, decat să vezi, in zona intimă, un mic tatuaj? Ei bine asa au gandit si divele noastre cand si-au tatuat fluturasi in zonele intime.

foto: Playboy
DANIELA CRUDU
s-a tatuat, a- cum doi ani, în zona pubia- nă, pe care “o poartă” epila- tă complet. Fluturaşul ei a putut fi admirat în toată splendoa- rea în revista Playboy, anul trecut.
foto: Playboy
Şi LOREDANA CHIVU, fosta asistentă a lui Dan Capatos, şi-a pictat un fluture în zona inghinală. Ce-i drept, nu chiar pe centru, ca Daniela. Loredana a declarat că s-a tatuat în 2007 şi că a ales fluturele, pentru că, crede ea, reprezintă veselia.

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1, ROXANA IONESCU, a preferat un fluturaş cu aripile închise, pe care şi l-a făcut în urmă cu patru ani. Locul ales de ea: partea inferioară a abdomenului. Singurul care i-a putut admira până acum tatuajul e soţul ei.
foto: sport.ro
Şi IULIA TĂBĂCARU, iubita fotbalistului Cristi Tănase, mijlocaş la Steaua, şi-a tatuat un fluture într-o zonă intimă: pe fesa dreaptă.

Mai cuminte, Sylvia s-a tatuat pe picior


În 2008, Sylvia şi-a făcut cadou un tatuaj pe laba piciorului drept. “Am vrut un desen tribal şi, totodată, un fluture mai deosebit. M-am gândit să mă tatuez într-un loc în care să nu se vadă mereu, ci doar în anumite momente. Mi se pare chiar foarte sexy pe laba piciorului”, ne-a mărturisit cântăreaţa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: