Basescu a castigat mereu la mustata

De cinci ori s-a prezentat Traian Băsescu in faţa electoratului pentru a-i cere voturile şi a reuşit să iasă invingător după fiecare bătălie electorală. Trei dintre victorii (alegerile pentru Primăria Capitalei 2000 şi cele pentru funcţia de preşedinte, din 2004 şi 2009) le-a obţinut la mustaţă, alte două (bătălia pentru Primăria Capitalei, 2004 şi referendumul privind suspendarea sa din funcţie din 2007) câştigându-le detaşat.


Aproape de fiecare data Traian Basescu a castigat alegerile electorale la mustata.

A înjunghiat un om pentru Geoană
După ce a votat, un cioban din Negrileşti, judeţul Galaţi, a dat o tură pe la cârciumă. Când a auzit că Geoană ar fi noul şef de stat, ciobanul şi-a pierdut minţile şi l-a înjunghiat de patru ori pe cel care i-a spus rezultatul sondajelor.

Despărţiţi de circa 70.000 de voturi

Biroul Electoral Central (BEC) a dat, ieri, publicităţii rezultatele finale nevalidate, din care reiese clar că actualul preşedinte Traian Băsescu a câştigat cel de-al doilea mandat, cu 50,33 din voturile românilor, în timp ce contracandidatul său Mircea Geoană a obţinut 49,66 din sufragii. Diferenţa dintre cei doi competitori a fost de aproximativ 70.000 de voturi în favoarea lui Băsescu.

Tu cum comentezi aceasta stire? Fi tu primul care comenteaza aceasta stire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: