Cursa pentru Cotroceni isi desemneaza invingatorul

Peste 18 milioane de cetăţeni români cu drept de vot au fost aşteptaţi, duminică, la urne, pentru a alege noul preşedinte al României.

Spre deosebire de primul tur al acestor alegeri prezidenţiale, numărul celor care şi-au exercitat acest drept a fost mai mare, potrivit statisticilor oferite de Biroul Electoral Central.

Pe parcursul desfăşurării scrutinului de duminică, principalele institute de sondaje au chestionat alegătorii la ieşirea din secţiile de votare.

Iată rezultatele Exit Poll-ului INSOMAR, pentru Realitatea TV:

Mircea Geoană: 51,2%

Traian Băsescu: 48,8%


Ambii candidaţi s-au proclamat învingători. Trei sondaje din patru îl dau câştigător pe Geoană

Mircea Geoană a avut o declaraţie triumfală din Kisellef. „Împreună am învins! Este o noapte frumoasă pentru democraţia românească. Am avut emoţii. Vreau să le mulţumesc, în primul rând, lui Crin Antonescu şi prietenilor liberali. Este victoria lui Crin, în aceeaşi măsură ca şi a mea”, a spus candidatul PSD.

Am învins ca în 2004, vă asigur că la ora 19.00 sondajele corecte arătau că l-am învins pe Mircea Geoană. Peste cinci milioane de români au avut o opţiune clară pentru modernizarea României”, a răspuns Băsescu din Modrogan.

Mircea Geoană si Traian Băsescu sunt despărţiţi de câteva procente, conform sondajelor finale de la ora 21.00

Cert este ca 18 milioane de Romani cu drept de vot au votat pentru o schimbare,o schimbare in bine.Se pare ca domnul Traian Basescu se desparte cu greu de fotoliul de la Cotroceni.Ce fotoliu va ocupa in continuare domnul Traian Basescu ramane de vazut.Romanii s-au saturat de 5 ani de criza ,de saracie de concedii fortate fara salariu,de somaj.Ei vor o schimbare si se asteapta de la Mircea Geoana sa redreseze si sa aduga economia Romaniei pe linia de plutire.Pe masura ce vom avea noi rezultate de la BEC vom reveni cu amanunte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: