Vorbea la telefon cu iubitul când s-a sinucis

Stire :Preluata din LIBERTATEA

Diana Hartad, fata de 17 ani din Năvodari, Constanţa, care s-a sinucis, luni seara, vorbea la telefon cu iubitul ei cand s-a aruncat de pe podul rutier de pe Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari. Deşi nimeni nu ştie clar motivul sinuciderii, amicii fetei bănuiesc că Diana se simţea dezamăgită în dragoste.

Diana era elevă în clasa a XI-a la Liceul “Lazăr Edeleanu” din Năvodari. Locul ei din bancă a rămas liber, pe aceasta fiind aşezate pozele fetei, flori şi lumânări. Nici ore nu s-au ţinut ieri în clasa Dianei, colegii fiind în doliu. “Era veselă mereu, un copil excepţional. Nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat”, ne-a declarat directorul şcolii, Ion Ionescu.

De aici s-a aruncat fata de 17 ani din Năvodari, dezamăgită în dragoste

I-a cerut să îi aprindă o lumânare

Prietenii Dianei îşi amintesc că, luni seară, înainte de a se arunca de pe pod, fata s-a întâlnit cu două amice. Le-a strâns în braţe şi le-a spus “La revedere”.Apoi, eleva s-a dus în clubul unde prietenul ei, Andrei, cu care avea o relaţie de câteva luni, îşi serba ziua onomastică. Au jucat biliard, au dansat, apoi tânăra a dispărut. La scurt timp, băiatul a primit un mesaj pe telefonul mobil, în care Diana îi spunea că-l iubeşte, cerându- i să-i aprindă o lumânare. Panicat, tânărul a sunat‑o, însă conversaţia s-a întrerupt, semn că în acel moment fata s-a aruncat de pe pod, sfârşind în apele canalului.

Colegii au aşezat pe banca Dianei candele aprinse

Acesta este ultimul mesaj pe care Diana i l-a trimis pe telefon iubitului ei, Andrei:Sper să vii să aprinzi o lumânare la mormântul meu… Nu mai, gata, nu mai am pentru ce să mai trăiesc… Să ştii că nu te voi uita niciodată… Sper ca pe lumea cealaltă să ne meargă bine… Te iubesc enorm.”

4 români din 100.000 îşi pun capăt zilelor

Un studiu realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi publicat recent pe site- ul cotidianului elveţian 20 Minuten prezintă situaţia sinuciderilor în Europa. Vedeţi în tabelul alăturat rata medie a sinuciderilor în Europa, la 100.000 de locuitori, în ultimii 5 ani. Cei mai mulţi oameni îşi pun capăt zilelor în Slovacia – 12,6 la 100.000 locuitori, în timp ce România se află la coada morbidului clasament, cu 4 sinucideri la 100.000 de locuitori.

Un răspuns to “Vorbea la telefon cu iubitul când s-a sinucis”

  1. fireflight Says:

    Dragostea asta numai rele aduce…mi-am pierdut si eu intr-un mod trist o prietena buna…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: