A fost răpită de un milionar

4184-191060-1213foto3

Preluare: Libertatea.

In 2000 a plecat, cu o prietenă, in vacanţă la Ibiza. După două săptămani, s-a decis să nu mai revină in ţară. S-a angajat barmaniţă in clubul Xenon. După doi ani petrecuţi acolo, avea să devină managerul acelui club. Aceasta e, pe scurt, povestea Cristinei Ţintilă, tânăra care a fost surprinsă de fotoreporterii Libertăţii în compania lui Mutu şi a lui Cristea.


Adrian Mutu

Cristina e acum patroana discotecii Le Masque din Ibiza şi derulează mai multe afaceri de succes. În 2007 l-a cunoscut pe Quique Pina, principalul acţionar al clubului spaniol de ligă a doua, Real Murcia.

“M-a răpit din club. Eram barmaniţă în Keeper. A fost dragoste la prima vedere. A aşteptat până după program şi m-a luat, cu iahtul, acasă la el, la Murcia. Nu m-a lăsat nici bagajul să mi-l fac. Ne-am despărţit după un an din cauza fostei sale soţii. Am rămas prieteni, ţinem legătura şi acum”, a declarat, în exclusivitate pentru Libertatea, superba blondină.

Cristina, alături de prieteni, în timpul unei petreceri la clubul ei

În cea mai mare parte a timpului, Cristina locuieşte la Ibiza, unde şi-a făcut mulţi prieteni, atât printre localnici, cât şi printre vedetele care vin să-şi petreacă vacanţele aici, multe dintre ele obişnuind să se distreze în clubul ei.

Cristina şi Quique au format un cuplu timp de un an

Alina, celebră în Macedonia

Fostă componentă a trupei Ooops!, Alina Ghidarcea (24 de ani) a hotărât, anul trecut, că i s-ar potrivi mai bine o carieră solo, drept pentru care a început să cânte sub numele de Black Diamond. Bruneta şi-a început cariera la 14 ani, pe atunci Mihai Vanica fiind cel care-i compunea melodiile.

Nu de mult, Alina a reprezentat România la un concurs muzical în Macedonia, intitulat “Tumba Fest”. “Melodia pe care am interpretat-o atunci a stat opt săptămâni pe primul loc în topurile lor”, a povestit Alina.

Alina (medalion) a evoluat în trupa de fete Ooops!

3 răspunsuri to “A fost răpită de un milionar”

  1. DulCin3eA Says:

    Frumoase fetele, am placerea de a le cunoaste pe amandoua, pe Alina cel mai bine, e talentata. Bravo.

  2. Lorena Says:

    Eu nu inteleg cum de le este permis acestor patachine sa iasa la tot soiul de interviuri si sa-si faca publicitate pe spinarea unuia ca mutu …

  3. Lorena Says:

    Ma gandesc in ce hal a ajuns societatea asta. Toata curvele apar pe rampa si declara ca s-au suit in patul unei vedete …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: