Ai curaj? Te îmbraci de 120.000 de euro!

Sâmbătă, 19 septembrie, este Ziua D pentru toate femeile curajoase şi cu încredere în sine din România. Deşi poate acest lucru pare imposibil, sigurul preţ pe care femeile trebuie să îl plătească este curajul. Ziua D este o campanie adresată fetelor care au curajul să renunţe la inhibiţii. Campania va fi susţinută de o cunoscută reţea de magazine de haine din România, care va pune la dispoziţia femeilor cu încredere în sine produse în valoare de 120.000 de euro.

thumb_612_x_0_0-183764-tinar3

Regulamentul promoţiei

Dacă vei intra în magazin fără bluză, îţi vei putea lua orice bluză sau tricou din magazin. Sau dacă vrei să renunţi la pantaloni, pleci acasă cu o pereche nou-nouţă de pantaloni sau o fustă.

Dacă intri în magazin purtând doar lenjerie intimă, vei primi cadou o ţinută completă, format din bluză/tricou, fustă/pantalon şi palton/jachetă/sacou!

Locaţia: Magazinul Tinar R din Galeriile Orhideea Grozăveşti, adresa Splaiul Independenţei, nr. 210-210B.

Cu peste 15 ani investiţi în soluţii creative şi practice, Tina R e lider al producţiei româneşti de high-street fashion feminin. Hainele Tina R te pot bucura în oricare din cele 18 magazine proprii, aflate în cele mai mari mall-uri şi centre comerciale din ţară. Ştim că cel mai important compliment e unicitatea, aşa încât colecţiile Tina R sunt întotdeauna în tendinţe şi conţin creaţii originale.

Mereu adaptate la nevoile şi măsurile femeilor din România, hainele Tina R nu vor renunţa niciodată să surprindă prin latura lor practică, de încredere. Din implicarea în proiecte de susţinere a creativităţii româneşti, Tina R îşi face o profesiune de credinţă. Pentru a vedea cum ne implicăm, şi în 2009, în susţinerea valorilor noastre urbane, hai în magazinele Tina R!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: