Dinu Damaschin,protectorul Monicai Columbeanu rupe tacerea!!

”Cum era Moni cand am cunoscut-o eu? O cocoşată, nici să meargă pe stradă nu ştia”, este declaraţia dată de protectorul Monicăi Columbeanu, Dinu Damaschin. ”Am educat-o, ca să nu se facă de ruşine. A uitat că nu ştia nici să mănance, lua toată chifla in gură, iar acum pozează in mare doamnă”, a punctat Damaschin.

thumb_612_x_0_4147-180489-23monicabea

4147-180492-45foto24147-180496-eeeee

Potrivit lui Dinu Damaschin (vicepreşedinte al Societăţii Internaţionale pentru Drepturile Omului ) ,Monica ar fi fost disputată de mafia ţigănească din Bacău la o varsta destul de frageda ,16 ani.
,,“Avea 16 ani neîmpliniţi şi era deja disputată de mafia ţigănească din Bacău. În cele din urmă, a ajuns la mine, care nu doar că am scos-o din ghearele clanurilor mafiote, dar am şi cizelat-o.”

De la o fată cocoşată,care nu ştia să vorbească şi nu ştia să mănânce ,la mare doamna

thumb_612_x_0_4147-180490-23skanpoze

“Nu ştia ea ce-s alea bune maniere. Era cocoşată, nu ştia să meargă cu atitudine, nu ştia să vorbească şi nu ştia să mănânce. Când mergeam cu ea la restaurant, se maimuţărea de mă scotea din sărite. Era leşinată de foame”, rememorează Dinu Damaschin “experienţa Moni”
Primul iubit al Monicăi,George Gavril povesteşte ca “Nea Dinu era stresul ei”
“Când o vedea că stă cocoşată, îi dădea o palmă pe spate. Azi aşa, mâine aşa, până a învăţat să stea dreaptă. Eu parcă o văd şi acum. Nu avea prea multe haine, iar alea pe care le avea nu erau scumpe”, povesteşte George.

4147-180491-23skanspatelepozei

Moni se pare ca nu-si mai aduce aminte de trecut

După ce şi-a văzut visul cu ochii, ajungând faimoasă şi casătorită cu un om cu bani mulţi, Monica Columbeanu nu prea mai vrea să-şi amintească diverse lucruri din trecutul său.Mai nou, ea a declarat că nu-l cunoaşte nici pe primul ei iubit, George Gavril .
.Dar totusi se pare ca Monica inca mai tine la primul ei iubit George Gavril.Doamna Columbeanu se pare ca detine o poză cu George, pe spatele căreia a scris “Cu drag, Monica Columbeanu”, sub care a scris şi data: “13.08.08”. Asta după ce, în primă instanţă, ea a încercat să dea dedicaţia chiar pe fotografie. Să-l fi recunoscut… să nu-l fi recunoscut pe George în poză…

thumb_612_x_0_4147-180493-45foto3

A dormit la Dinu Damaschin

thumb_612_x_0_4147-180494-45foto4

In anul 2003,perioada in care se afla sub protectia lui Dinu Damaschin aceasta ar fi dormit la el.
“Acum se face că a uitat. Stătea toată ziua. Citea cărţile din vitrina aia. Câteodată, de jenă, se mai ducea şi mai lua pâine şi ziare. Voia să se facă şi ea utilă. Au fost seri când era atât de speriată, că o luam să doarmă în pat cu mine. Am auzit pe la televizor că ar fi negat că a stat aici. Să-i fie ruşine, că o pun de faţă cu toţi vecinii”, a declarat, mama lui Dinu Damaschin, doamna Constantinescu.

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: