«Câte tipuri de prostitutie există?»

Spre deosebire de sexualitatea pur biologica caracteristica regnului animal, sexualitatea umana este marcata de influenta factorilor sociali si culturali, de presiunile exercitate de normele si valorile sociale, care controleaza impulsurile strict biologice si le canalizeaza spre cai dezirabile din punct de vedere social. Viata sexuala a omului este mai putin o functie a unor necesitati biologice pure si mai mult o expresie a conduitelor si atitudinilor modelate de societate.
In limba latina verbul „prostituo” desemna actul de expunere publica pentru si inainte de vanzare. Termenul avea doua semnificatii principale: a oferi (a se oferi) si a sacrifica (a se sacrifica). Plecand de la acest sens etimologic, majoritatea definitiilor vizeaza aspectul comercial al traficarii trupului.
Definitia juridica se refera la fapta reprobabila a unei persoane care practica relatii sexuale in scopul de a-si asigura diferite avantaje materiale.
Cu totii stim ca femeile pe care le intalnim la coltul strazii sau ,,pe centura” pentru a oferi diverse placeri trupesti barbatilor contra unor sume frumusele de bani sunt prostituate.Ei bine dar prostitutia sau fetitele noastre nu-si practica servicile numai la coltul strazii.
Exista si prostiuate ,,mai decente” care nu se preteaza sa-si expuna servicile la coltul strazii .Putem spune ca-si ofera servicile mai cu perdea .Mai jos am sa enumar cateva tipuri de prostitutie.
● stradală, în care puţine femei fac sex contra cost pe cont propriu. Majoritatea fac parte dintr-o reţea şi dau o bună parte din venitul lor zilnic “peştelui”, bărbatul care le-a recrutat sau care le asigură protecţie;
● massage parlors – prostituţia se ascunde în spatele unor saloane de masaj – e o formă care devine din ce în ce mai răspândită. Masajul e executat mai mult sau mai puţin profesional, dar fiecare client cere anumite servicii sexuale;
● serviciile de însoţitoare – o formă mascată a prostituţiei, în care femeile sunt trimise ca însoţitoare în scopuri de afaceri, dar, de fapt, ele oferă sex contra cost;
● serviciile telefonice – clientul plăteşte pentru conversaţia sexuală care se potriveşte cu fantezia erotică favorită;
● call-girl este aşa-zisa prostituată “elevată”. Ea locuieşte într- un apartament elegant, iar întâlnirile cu un număr redus de bărbaţi le fixează prin telefon. Este o femeie instruită, astfel încât să fie capabilă să creeze o atmosferă specială la comandă şi să fie receptivă la nevoile clientului.

Prostituatele care fac parte din această categorie câştigă mult tocmai datorită stilului “elegant” în care îşi satisfac clientul.

Un răspuns to “«Câte tipuri de prostitutie există?»”

  1. bl000g Says:

    Ar mai fi si prostitutia pentru anumite favoruri… nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: