Cele 5 reguli de bază ale sexului virtual

Iată cateva reguli esenţiale care trebuie respectate atunci cand vrei să te apuci să faci „sex pe internet”!

1234619978aca8zkx

1. Dacă e prima dată când faci sex virtual, ar fi bine să-l laşi pe el sa conducă jocul. Tu trebuie doar să arunci momeala. Spune-i că ţi-ai cumpărat ceva sexy, sau că ai făcut o baie lungă, sau… că ai vrea să fii în braţele lui. De mai mult nici nu este nevoie.

2. Adu în discuţie momentele în care aţi făcut dragoste şi pe cele în care plăcerea a fost maximă. Cu siguranţă el îţi va cere imediat detalii şi va intra în jocul tău.

3. Nu sări direct la acţiune! Mai joacă-te puţin înainte, iar atunci când te va întreba lucruri mai intime nu ezita să-i strecori un „ei, nu ştiu dacă trebuie sa fiu aşa de directă…”, „lasă, mai bine nu spun…”, „de ce eşti aşa de curios?”

4. Dacă nu-ţi plac obscenităţile, nu le folosi! Nu trebuie să te apuci de scris articole porno, ci doar spune-i ce simţi şi ce ţi-ai dori de la el. În schimb dacă nu te deranjează obscenităţile lasă-l pe el să dea tonul şi să stabilească limita. Nu e bine să pari prea agresivă!

5. Dacă îţi cere să te mângâi şi tu vrei asta, nu o face de la început! Lasă-l puţin să fiarbă şi totul va deveni mult mai incitant!

Aşadar sexul on-line poate deveni foarte util în relaţiile la distanţă, dar şi un condiment picant pentru o relaţie obişnuită. Orice femeie îşi poate exprima, în felul acesta sexualitatea mult mai uşor, lăsând inhibiţiile la o parte.

Tu nu ai vrea să încerci ?

2 răspunsuri to “Cele 5 reguli de bază ale sexului virtual”

  1. Cristian Lisandru Says:

    Sexul virtual are şi reguli… Foarte, foarte interesant… Prefer realul, fără nicio regulă…

  2. dddddddd Says:

    Toamne ce rpostii!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: