Nunta de la Costesti ,era cat pe ce sa se transforme, intr-o baie de sange

Nunta de un milion de dolari, care a inceput duminică seara, la Costeşti-Argeş, a fost pe punctul de a se transforma intr-o baie de sange. Un individ necunoscut a incercat de două ori să sară gardul palatului regelui-socru Dan Stănescu, cu intenţia clară de a folosi cuţitul pe care îl agita în mâna dreaptă. Ținta: mirii Ancuţa Stănescu şi Mihai Biriţă, pe care cuţitarul i-a înjurat de mama focului, de după gard.

thumb_612_x_0_4050-158740-cutitarbun

Un eveniment cel puţin bizar a avut loc, duminică seară, la nunta prinţesei Ancuţa Stănescu cu Mihai Biriţă, la Palatul de Aramă de la Costeşti, judeţul Argeş.

thumb_612_x_0_4050-158760-mirii

4050-158746-pustoaica

În jurul orei 19.00, un tânăr având asupra sa un briceag, pe care îl ţinea în mâna dreaptă, a sărit peste gardul palatului, încercând să alerge spre mulţimea de nuntaşi din curte. Într-o secundă intrusul a fost luat pe sus de bodyguarzii de la Bidepa, care l-au scos din incintă. Nervos, agresorul i-a înjurat ca la uşa cortului pe toţi nuntaşii, mai ales pe miri, şi a început să lovească cu cuţitul în gard.

După nici o jumătate de oră a mai avut o tentativă nereuşită, bodyguarzii fiind şi de data aceasta pe fază. Însă responsabilii cu paza au observat şi cuţitul, pe care i l-au confiscat, motiv pentru agresor să izbucnească într-o criză de isterie.

Faza nu pare deloc întâmplătoare, dacă stăm să ne gândim că foştii socri ai mirelui au ameninţat că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a împiedica nunta, pe motiv că fata lor a fost dezonorată de Biriţă, fiind “gonită” apoi pentru ca puştiul să se căsătorească cu Ancuţa Stănescu.

thumb_612_x_0_4050-158761-casetamare

Iată zestrea miresei

Mobilă de dormitor

Părinţii miresei i-au pregătit acesteia ca zestre mobilă de dormitor comandată în Franţa, realizată în întregime din marmură

thumb_612_x_0_4050-158759-dormitorbun

Electrocasnice

Mirii vor folosi o maşină de spălat, un frigider şi un aragaz nou-nouţe, făcute cadou de socrii mici

thumb_612_x_0_4050-158742-electrocasnice

Săpun de rufe

Tinerii căsătoriţi vor avea cu ce să-şi spele rufele, pentru că au primit, ca dar de nuntă, şi două bucăţi mari de săpun de casă şi o găleată pentru apă. Mihai şi Ancuţa au primit, de asemenea, şi o bucată imensă de slănină

thumb_612_x_0_4050-158758-sapunbun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: