Oana da Kanal D pe OTV !

4049-158426-zavoranu

Şoc in lumea televiziunilor! .Se pare ca Dan Diaconescu se pregăteşte să mai facă o „achiziţie” de marcă pentru OTV. El intenţionează ca, după incetarea colaborării Oanei Zăvoranu cu Kanal D, să o aducă pe aceasta în televiziunea pe care o patronează şi să-i ofere o emisiune.

Sunt foarte supărată pe Kanal D

Potrivit unor surse din televiziune posibilitatea ca Oana Zăvoranu să revină din toamnă la Kanal D este din ce în ce mai redusă. Motivul, este legat de faptul că, la montaj, în penultima ediţie a emisiunii “Pact cu diavoliţa”, i-au fost tăiate toate scenele înregistrate alături de Dan Diaconescu, unul din invitaţi.

“Cel mai tare show al OTV-ului va fi prezentat de una dintre cele mai populare vedete din România şi care, în momentul de faţă, lucrează pentru o altă televiziune, dar e cu sufletul foarte aproape de OTV”, a anunţat Dan Diaconescu, sâmbătă noaptea, în emisiunea lui, când a vorbit despre relansarea OTV-ului, din 12 iulie.

După mai puţin de o oră, tot el a fost cel care a elucidat misterul: “Oana Zăvoranu e foarte supărată că în seara asta (n.r. – sâmbătă seara) am fost complet tăiat din emisiunea ei”.

thumb_612_x_0_4049-158427-secventze

“Eu mi-am terminat filmările şi contractul cu cei de la Kanal D. Sunt supărată pe ei pentru că, după ce am reuşit performanţa profesională de a-l aduce pentru prima oară pe Dan Diaconescu într-o emisiune de divertisment, ei l-au tăiat la montaj. Şi asta după ce am făcut o săptămână promo cu el. Nu ştiu încă ce voi face din toamnă, am oferte de la multe televiziuni. Şi Dan Diaconescu mi-a făcut o propunere foarte interesantă, dar încă n-am acceptat- o”, a declarat Oana.

Reprezentanţii Kanal D nu au dorit să comenteze acuzaţiile vedetei, dar au declarat că Oana mai are, conform contractului, o singură emisiune, cea din această săptămână, care a fost deja înregistrată.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: