Tatăl şi-a filmat fiul care făcea sex

PRELUARE:LIBERTATE

Ipoteză şocantă in cazul celor doi minori, Ionel, de 11 ani, respectiv Roxana, de 13 ani, din oraşul hunedorean Uricani, care apar într-un filmuleţ porno difuzat pe internet: există indicii că persoana care a regizat şi a filmat scenele de sex este chiar tatăl băiatului.

thumb_612_x_0_4046-157724-social

I se aude vocea în înregistrare

La vizionarea filmuleţului, anchetatorii au sesizat că, la un moment dat, în înregistrare se mai aude o voce, de bărbat. Acesta intervine la finalul actului sexual şi spune către băieţelul de 11 ani: “Gata, mă!”

Toate probele de până acum indică faptul că vocea aparţine tatălui lui Ionel, un bărbat de 42 de ani, care, la rândul lui, apare în ipostaze indecente pe internet. Bărbatul a postat pe mai multe site-uri destinate adulţilor imagini deochiate, în care apare împreună cu o tânără în timp ce fac sex oral.

“Urmează să mai facem o analiză a vocii, dar, din toate probele pe care le deţinem, suntem aproape convinşi că glasul îi aparţine tatălui băiatului”, ne-au dezvăluit poliţiştii care se ocupă de acest caz.

Decăzuţi din drepturile părinteşti

Direcţia pentru Protecţia Copilului Hunedoara s-a sesizat în acest caz şi va propune instanţei decăderea din drepturi a părinţilor celor doi copii. Viorica Popescu, directorul Direcţiei, spune că s-a efectuat o anchetă. “Este vorba despre neglijenţă din partea părinţilor, dar şi un exemplu negativ din partea lor. Vom propune ca minorii să fie preluaţi de către Protecţia Copilului”, a declarat Popescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: