Sexy-tripletele, bune la bac

Preluare:LIBERTATEA

Emotii mari si pentru frumoasele triplete iesence Corina, Rodica si Catalina, care au sustinut, ieri, prima proba a bacalaureatului. Fetele, devenite celebre datorita ziarului Libertatea, au iesit din sala de examen cu zambetul pe buze.

thumb_612_x_0_4043-156852-el1

Sexy-tripletele de 19 ani, absolvente ale Liceului Waldorf din Iaşi, au avut numai note mari la proba orală la limba şi literatura română, examen pe care l-au susţinut la Liceul “Al. I. Cuza”. Cea mai mare notă, 10, a primit-o Rodica, în timp ce Corina a luat 9,50, iar Cătălina 9. Fetele, care au studiat intens pentru materiile la care vor susţine examene, spun că subiectele pe care le-au extras n-au fost nici prea grele, dar nici prea uşoare.

thumb_612_x_0_4043-156853-el2

Nu le place romanul «Moromeţii»

4043-156862-tr

“Singurul subiect care nu ne-a plăcut a fost «Moromeţii». Din fericire, nu ne-a picat nimic legat de acest roman”, spune Corina. “Am avut foarte multe emoţii. Mai multe decât avem atunci când apărem la televizor. Profesorii au fost foarte atenţi. Au vrut ca toate trei să fim în aceeaşi sală, ca să nu ne schimbăm între noi. Tocmai de aceea am şi venit îmbrăcate diferit, ca să nu iasă nici o discuţie. Este adevărat că ne-a trecut prin minte ca una dintre noi să dea examen în locul alteia, dar am renunţat la idee pentru că nu ni s-a părut corect”, au mai spus fetele, ieri, la ieşirea din liceu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: