De urgenţă la spital după ce şi-a refăcut himenul de şase ori

0-155567-67

Până nu demult se spunea că virgină eşti doar o dată-n viaţă. Acum, datorită tehnologiei moderne, femeile „pot” fi virgine, o dată, de două sau chiar de mai multe ori. „Minunea” nu ţine însă prea mult, iar acest lucru îţi poate afecta grav sănătatea. O rusoaică a ajuns de urgenţă la spital după ce şi-a operat himenul de şase ori, pentru că soţului ei îi plăcea să o aibă „veşnic” virgină.
\

În vârstă de 24 de ani, Natalie K. Nu a fost virgină atunci când s-a căsătorit. Soţul ei nu s-a declarat foarte încântat când a văzut că femeia pe care o iubea a fost a altcuiva înainte, astfel rusoaica şi-a făcut operaţie de refacere a himenului pentru ca acesta să fie mândru de ea.

Conform Monsnews, la aniversarea primului an de căsnicie Natalie a repetat operaţia pentru a-i face un cadou soţului ei. Văzând cât de fericit este acesta în asemenea situaţie, rusoaica a repetat anual operaţia de refacere a himenului.

Din nefericire, acest lucru i-a afectat femeii sănătatea, ea ajungând la spital din cauza sistemului imunitar foarte slăbit care nu a putut face faţă unei infecţii cu care aceasta s-a ales în urma celei de-a şasea operaţii. În prezent Natalie este în afara oricărui pericol şi se pregăteşte de externare, dar are o dilemă în ceea ce priveşte cadoul de anul viitor al soţului ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: