Corina Bacalum, a trait o frumoasa poveste de dragoste cu fiul unui ministru din Bolivia!

Corina, frumoasa elevă de care s-a indrăgostit lulea un cadru medical din Iaşi,continuă să facă furori.

thumb_612_x_0_4036-154882-8foto325col8cmrotund

În urmă cu un an, Corina Bacalum a trăit o tumultuoasă poveste de dragoste cu Carlos Uria Alanez, 25 de ani, despre care frumoasa moldoveancă spune că e fiul unui demnitar din Bolivia, de pe continentul sud-american. Corina i-a fost prezentată pe internet lui Carlos de un prieten comun, iar de atunci bolivianul nu şi-a putut lua gândul de la ea.

După şase luni de dialog “virtual”, cei doi şi-au propus să se întâlnească. Întâi, Carlos şi-a făcut planuri pentru a ajunge în România, dar până la urmă cea care a trecut Oceanul a fost Corina. A aterizat la Lima, în Peru, de unde a fost preluată de bolivianul îndrăgostit. Corina Bacalum a petrecut trei luni în capitala Boliviei, La Paz, în casa familiei iubitului ei. “Ne-am înţeles excelent. Din câte ştiu, este fiul ministrului apărării. Aveau casa foarte bine păzită”.

Aerul rarefiat a gonit-o în România

Pentru că iubitul ei făcea parte dintr-o familie cu principii solide, Corina şi Carlos n-au dormit niciodată în aceeaşi cameră. La scurt timp însă, din cauza altitudinii la care se află oraşul în care trăia iubitul său, Corina a început să aibă probleme de sănătate. “Mi se făcea rău, aveam probleme mari cu inima, extrasistole şi aritmie. Doctorii de acolo mi-au spus că e posibil ca din această cauză să fac un cheag de sânge pe creier, care să-mi fie fatal.

Am stat cinci zile în spital, iar iubitul meu, Carlos, şi familia lui mă vizitau mereu. În cele din urmă, după o convorbire cu mama mea, am hotărât să mă întorc în România”, mărturiseşte Corina Bacalum. Revenirea ei în ţară a însemnat şi sfârşitul relaţiei.

I-a cucerit şi pe ei

4036-154886-aaaaaa

4036-154885-aasd

Iulian Carp, 32 de ani, asistent la spitalul CFR din Iaşi. Vrăjit de frumuseţea tinerei, cadrul medical a divorţat fără prea multe remuşcări, în speranţa că o va convinge pe Corina să-i devină soţie. Mai mult, i-a oferit chiar şi un Jeep Wrangler, însă tânăra a refuzat propunerile sale.

Raffaele Pace, 36 de ani, milionar italian. Peninsularul a votat-o pe tânăra din Iaşi drept câştigătoarea unui concurs organizat de Euforia TV, la care marele premiu era o cina oferită chiar de el. Din păcate, Raffaele şi Corina nu au luat niciodată masa împreună, italianul fiind multă vreme plecat din România.

La Paz, capitala aflată la cea mai mare altitudine din lume

thumb_612_x_0_4036-154884-8foto23col6cm

La Paz este capitala Boliviei,capitala care se află la cea mai mare altitudine din lume, 3.640 de metri. Conform recensământului din anul 2001, oraşul La Paz avea o populaţie de 789.585 de locuitori, dar împreună cu oraşele alăturate, El Alto şi Viacha, alcătuieşte cea mai mare zonă urbană a Boliviei, având peste 1,6 milioane de locuitori.

Lasă un comentariu