Şi-a omorât mama pentru că nu a vrut sa facă sex cu el

0-154794-catuse

Un bărbat din judeţul Galaţi, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat pentru că şi-a ucis mama după ce a încercat să o violeze.

Dispeceratul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Galaţi a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 de C. Nicuşor din comuna Pechea despre faptul că M. Ancuţa, de 74 de ani, a fost găsită decedată la domiciliu, prezentând urme de violenţă la nivelul capului.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al IJP Galaţi, subcomisar Cristina Tatulici, în urma efectuării necropsiei cadavrului s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin mecanism mixt – compresiune toracico-abdominală şi sufocare cu mâinile.

”În urma activităţilor informativ-operative şi de cercetare efectuate de o echipă de poliţişti judiciarişti, coordonaţi de un procuror criminalist, s-a stabilit faptul că M. Ancuţa locuia împreună cu fiul ei, M. Relu, de 38 de ani, cunoscut cu antecedente penale. Între cei doi a izbucnit un conflict, pe fondul consumului excesiv de alcool al făptuitorului, în urma căruia M. Relu a agresat-o cu pumnii pe mama sa şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona toracică provocându-i leziuni ce au dus la decesul acesteia”, a precizat purtătorului de cuvânt al IJP Galaţi, subcomisar Cristina Tatulici.

Cu ocazia audierilor fiul victimei a declarat că a intenţionat să intreţină raporturi sexuale cu mama sa, dar aceasta s-a opus şi a început să ţipe, iar el a lovit-o pentru a o determina să tacă.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativa de viol şi omor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: