Gelozia la-ntors la fosta iubire!

Telenovela care de 14 ani ii are drept protagonişti pe Adrian Enache şi pe Iuliana Marciuc continuă. Artistul s-a decis să divorţeze de soţia lui, Corina, pentru vedeta de televiziune care i-a fost atâţia ani amantă. În spatele acestei poveşti stau însă numeroase certuri şi împăcări ale artistului cu Iuliana, femeia care i-a dăruit un băieţel.

thumb_612_x_0_4033-154165-ei2

Surse din anturajul celor doi spun că, decizia lui Enache a venit ca urmare a unor presiuni serioase din partea Iulianei. Aceasta l-a pus pe artist să aleagă şi văzând că nu reuşeşte, l-a făcut gelos, venind cu un alt bărbat la ziua de naştere a fiicei Roxanei Iliescu. Acelaşi misterios bărbat a însoţit-o pe Iuliana şi la botezul copilului Sandei Ladoşi.

thumb_612_x_0_4033-154167-sotia

Nu s-au văzut ieri,de ziua artistului

Oficial, Adrian Enache e căsătorit cu Corina, femeia care i-a fost alături în ultimii 18 ani. Cu ea, interpretul are o fetiţă, Diana, care are 12 ani. Acum 14 ani, Adrian a întâlnit- o însă pe femeia “prin care respiră”, aşa cum chiar el a declarat, cu trei zile în urmă, la emisiunea Mihaelei Tatu de la Antena 2: Iuliana Marciuc.

Vedeta TVR era măritată cu omul de afaceri Remus Posea, de care însă a divorţat câţiva ani mai târziu. În 2003, Adrian Enache a depus şi el o cerere de divorţ, dar, după câteva zile şi-a retras-o. Cu trei ani şi jumătate în urmă, din iubirea cântăreţului cu prezentatoarea tv s-a născut un băieţel, care a primit numele de David Mihnea. Iniţial, Corina a refuzat să creadă că micuţul e al soţului ei, însă, în cele din urmă, a fost nevoită să admită ceea ce era evident, mai ales că Adrian l-a recunoscut pe băieţel în acte.

În ultimii ani, Enache s-a apropiat şi mai mult de Iuliana. De sărbători, cei doi au fost la serbarea lui David Mihnea. Paradoxal însă, ieri, de ziua de naştere a interpretului, Enache nu s-a văzut cu Marciuc, cântăreţul având un concert la Tulcea.

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: