Emil Boc,premier cu buzunarul gros

4033-154178-boc

Fa-ma Doamne ce n-am fost ……Premier ,,mic” cu portofelul gros

Daca majoritatea dintre noi ,simtim pe propia piele efectele dezastroase ale crizei mondiale ,se pare ca sunt altii carora le merg foarte bine treburile.Uite asa ,peste noapte multi s-au trezit in aceasta perioada de ,,glorie economica” prin care trece si tara noastra cu sume colosale in conturile propii

In ultimele cinci luni, premierul Emil Boc a reuşit să-şi sporească cu 25.000 de lei valoarea conturilor deţinute in bănci. La rândul său, ministrul sănătăţii face mulţi bani, câteva sute de mii de euro, din vânzarile record de maşini Ferrari.

Conform declaraţiei de avere postată pe site-ul guvernului, Emil Boc deţine în acest moment mai multe conturi bancare în valoare totală de 245.000 de lei, cu 25.000 de lei mai mult decât avea în urmă cu cinci luni, când a devenit premier. El mai deţine alte două conturi în valută, unul în valoare de 11.000 de euro iar celălalt, de 2.449 de dolari.
Nici ministrului sănătăţii Ioan Bazac nu-i merge rău pe criză, firma la care el şi soţia sa, Camelia, sunt acţionari având vânzări record de maşini marca Ferrari. În primele cinci luni, au vândut şapte autoturisme. Camelia Bazac a declarat pentru Ziarul Financiar că anul acesta se aşteaptă ca firma pe care o conduce să aibă o cifră de afaceri de 10 milioane de euro şi un profit de 350.000 de euro.

thumb_612_x_0_4033-154180-ferrrari

Boc …..nu fi rau!

Premierul Emil Boc a declarat ieri că membrii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă care nu participă la şedinţe vor fi imediat înlocuiţi şi demişi. “Indiferent unde eşti, te urci în maşină, în avion şi vii la Comitet. Nu accept absenţele”, a precizat premierul .

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: