Zăvoranco, aşa te pupi tu cu prietenii?

STIRE PRELUATA : LIBERTATEA

Oana Zăvoranu are grijă să-şi ţină amicii aproape. Foarte aproape!

Probleme in căsnicia Oanei Zăvoranu? Fotoreporterii Libertăţii au surprins-o deunăzi pe Querrida, intr-o scenă de maximă tandreţe, alături de un bărbat care nu seamănă deloc cu Pepe, soţul vedetei de la Kanal D.

thumb_612_x_0_4028-152782-untitled9

Se întâmpla vineri seară, pe la 20.00-20.30, în zona centrală a Capitalei. Oana Zăvoranu, aflată la volanul Porsche-ului personal, era însoţită de un bărbat înalt, cu ochelari. Păreau a avea o discuţie aprinsă. La un moment dat, Oana a oprit bolidul pe Calea Victoriei, iar bărbatul a dat să coboare din automobil. A fost împiedicat de consoarta lui Pepe, iar între cei doi a început o discuţie aprinsă care se atenua însă cu fiecare clipă scursă

4028-152844-1După ceva timp, bărbatul care s-a bucurat de pupicul soţiei lui Pepe a coborât din Porsche-ul Zăvorancei

4028-152845-2Prezentatoarea emisiunii “Pact cu diavoliţa” are grijă să înlăture urmele lăsate de amicul ei în maşină

După nici cinci minute, Zăvoranu şi-a încolăcit braţele în jurul gâtului acelui bărbat, scena de tandreţe finalizându-se cu un pupic prelungit, de 10-15 secunde. Apoi şi-au luat la revedere, el coborând din maşina Oanei. Rămasă singură, vedeta Kanal D a plecat spre casă. Odată ajunsă, a deschis portiera din dreapta şi a început să analizeze, cu mare atenţie, scaunul pe care şezuse misteriosul bărbat. A pigulit ceva de pe spătar, o scamă sau un fir de păr, pe care l-a aruncat afară, apoi a încuiat maşina şi a intrat în casă.

«A fost ceva total nevinovat»

Contactată ieri de Libertatea, Oana Zăvoranu, soţia lui Pepe, ne-a declarat că ceea ce a făcut e total nevinovat. “Mă îmbrăţişez cu mulţi bărbaţi care-mi sunt prieteni. Cel din fotografiile voastre e un reporter de la «Acces direct», care îmi este tare drag. L-am lăsat la metrou. E un prieten bun, iar pupicul nostru a fost ceva total nevinovat”, ne-a spus vedeta de la Kanal D.

O fi fost ceva “nevinovat”, nu o contrazicem pe Oana, dar Pepe ce părere are?

Kanal D a difuzat imaginile care au scos-o din sărite pe Moni

4028-152785-untitled12

Oana Zăvoranu, prezentatoarea emisiunii “Pact cu diavoliţa” de la Kanal D, a difuzat sâmbătă seara imaginile care au deranjat- o atât de tare pe Monica Columbeanu şi care au declanşat un scandal monstru între cele două vedete.

Mai mult, în cadrul emisiunii, a fost prezentat şi un filmuleţ, făcut cu camera ascunsă, într-un salon de înfrumuseţare, în care colegele de breaslă ale Monicăi o bârfeau pe aceasta. Una dintre cele care discutau despre pe soţia milionarului Irinel Columbeanu era din Bacău şi susţinea că Moni a fost “damă de consum” în oraşul ei natal. Fetele au mai mai catalogat-o pe Monica drept “fiţoasă” şi “materialistă”, iar una din ele a susţinut că vedeta ar avea un amant.

3 răspunsuri to “Zăvoranco, aşa te pupi tu cu prietenii?”

  1. isamiy Says:

    de ce sunteti rai? este salutul ei cu prietenii apropiati, ce..va ofticati??:))))…glumeam..ce vroiai sa zica?da..este amantul/pretendentu’ ?:D

  2. BLOG VEDETE Says:

    tipa asta e enervanta rau de tot…problema e ca a devenit cunoscuta datorita scandalurilor in care a fost implicata si…daca vede ca i-a mers o tine tot asa

  3. dadatroll Says:

    Monica e de la oras? Asta de stire, nu mas fi asteptat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: