Vedetele au ales să-şi scrie pe trup numele ori iniţialele “jumătăţilor” lor

In lumea vedetelor este la modă să-ţi tatuezi numele „jumătăţi”.

Cadourile şi declaraţiile de dragoste nu mai sunt de ajuns, dacă vrei să-i arăţi iubitului ori soţului cat de mult ţii la el. Acum, e la modă tatuajul-declaraţie de amor. O mulţime de vedete au ales să-şi scrie pe trup numele ori iniţialele “jumătăţilor” lor…

4027-152483-menghia
Catrinel Menghia a ales un loc intim pentru a-i arăta soţului ei cât de mult îl iubeşte. În 2005, ea şi-a scris în zona inghinală “Massimo per sempre” (“Massimo pentru totdeauna” – n.r.).

4027-152484-jojo
În 2000, Jojo, îndrăgostită de Liviu Vârciu (ex-L.A.), şi-a tatuat LIV pe inelar. După despărţire, a adăugat un E, transformând numele de alint în LIVE.

4027-152487-tonciu
Andreea Tonciu şi-a tatuat recent pe piciorul drept litera G, iniţiala numelui fotbalistului Giani Kiriţă, cea mai recentă cucerire a brunetei care a prezentat vremea în Libertatea.

4027-152486-catrinel
Acum trei ani, înainte de a deveni soţia fostului tenismen Gabriel Trifu, Catrinel Sandu şi-a tatuat numele lui, cu litere din alfabetul ebraic, pe piciorul drept.

4027-152488-prodan
În 2007, Ana-Maria Prodan şi-a tatuat pe încheietura mâinii drepte iniţialele L şi R, de la numele lui Laurenţiu Reghekampf, soţul ei. Reghe nu s-a lăsat mai prejos, scriindu-şi pe antebraţ prenumele sexy-impresarei.

4027-152489-mutu
La începutul anului trecut, Consuelo, soţia lui Mutu, şi-a tatuat pe încheietura mâinii drepte numele fotbalistului, Adi. Câteva luni mai târziu, Briliantul i-a răspuns în acelaşi mod, scriindu-şi numele frumoasei lui neveste pe partea interioară a braţului drept.

4027-152485-dochianu
Cristina Dochianu, de la Antena 1, şi iubitul ei, Radu, din trupa Crush, şi-au tatuat câte o aripă de înger pentru a arăta cât de mult se iubesc. Blonda pe umărul stâng, iar Radu, pe umărul drept.

Etichete:

Un răspuns to “Vedetele au ales să-şi scrie pe trup numele ori iniţialele “jumătăţilor” lor”

  1. parckimichas Says:

    interesant articol, poti vizita si http://karmaemmi.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: