Eleva- amanta:,,NU-L VREAU DE BARBAT”

Se pare ca frumoasa adolescenta care i-a sucit mintile doctorului de spital doctorul Iulian Carp vrea doar o aventura cu acesta

Povestea de iubire dintre doroctul Iulian Carp si frumoasa ieseanca Corina Bacalum, in varsta de 18 ani, se transforma intr-o telenovela.După ce bărbatul a anunţat că divorţează de femeia ce i-a fost alături 10 ani, amanta Corina le-a mărturisit prietenelor că nu-l vrea de bărbat.

4024-151807-el

Corina Bacalum, adolescenta care i-a sucit minţile directorului de spital, e elevă la Şcoala Waldorf din Iaşi, ştie cinci limbi străine şi a făcut teatru din clasa a doua. Învaţă în aceeaşi clasă cu surorile sale, fetele fiind triplete.Colegele Corinei susţin că adolescenta nu s-a gândit nici o clipă să îşi lege viaţa de directorul de la Spitalul CFR. “Corina a spus că este mult prea tânără pentru căsătorie. Şi, în plus, relaţia dintre ei nici nu prea mergea. În ultima perioadă se certau foarte des, am înţeles că el era foarte gelos”, a povestit o prietenă a Corinei. Pe de altă parte, apropiaţii directorului Carp au încercat să-l convingă să renunţe la relaţia cu puştoaica, explicându- i că adolescenta vrea doar o aventură. Medicul e căsătorit de 10 ani, soţia lui fiind asistentă la Spitalul de Boli Cardiovasculare.

Etichete: ,

2 răspunsuri to “Eleva- amanta:,,NU-L VREAU DE BARBAT””

  1. fscansnapdscanner Says:

    bine i-a facut

  2. Just me in the corner Says:

    Mare boustean…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: