Divorţează pentru o elevă

STIRE PRELUATA:LIBERTATEA

Doctorul Iulian Carp (32 de ani), directorul de ingrijiri de la Spitalul CFR din Iaşi, un bărbat cu o căsnicie de 10 ani, şi-a uimit colegii şi prietenii cand a anunţat că divorţează pentru că i-a picat cu tronc… o elevă.

thumb_612_x_0_4023-151448-a

Medicul Iulian Carp a cunoscut-o pe Corina Bacalum, elevă în clasa a XII-a la Şcoala Waldorf din Iaşi, în urmă cu câteva luni, prin intermediul unui prieten. De atunci, lui Carp i s-au aprins călcâiele după fata de 18 ani.

A slăbit pentrunoua lui iubită

Corina, noua iubită, învaţă în aceeaşi clasă cu cele două surori ale sale, fetele fiind triplete. Tânăra ştie cinci limbi străine şi a făcut teatru încă din clasa a II-a. Prietenii doctorului Carp spun că acesta a început să aibă mai multă grijă de el, ba chiar a slăbit câteva kilograme ca să arate bine pentru noua sa iubită. În acest timp, acasă, certurile cu soţia au devenit tot mai dese, iar de curând Carp şi-a anunţat cunoscuţii că vrea să divorţeze. Medicul e căsătorit de 10 ani cu o asistentă medicală de la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Iaşi. Iulian Carp a refuzat să facă vreun comentariu.

Şi patronul de la CFR Cluj s-a amorezat de o liceană

4023-151449-a2

Deşi e căsătorit de 20 de ani cu Kinga (38 de ani), de care încă nu a divorţat, Arpad Paszkany (39 de ani), bossul lui CFR Cluj trăieşte o poveste de dragoste fără ascunzişuri cu o tânără de 19 ani, Anamaria. Relaţia dintre Arpad şi Anamaria durează de mai bine de un an, pe când tânăra încă era elevă de liceu. Anamaria s-a remarcat prin faptul că a făcut parte din trupa Bţm Dance, a lucrat ca animatoare într-un club clujean şi a pozat sexy pentru ziarul “Clujeanul”.
n

5 răspunsuri to “Divorţează pentru o elevă”

 1. Abis Says:

  Mai ramane sa divorteze gramo din cauza lui dadatroll

 2. daniel Says:

  daca stiti localitatea in care s-a nascut doctorul Iulian Carp va rog mult sa-mi transmiteti pe mail. mii de multumiri !

 3. iubaretul Says:

  va iubesc

 4. iubaretul Says:

  traiasca pustoaicele !!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: