Florin Salam batut de soarta! Daniel pe lista de asteptari pentru transplant de ficat

lay_303350_1foto

Daniel a fost diagnosticat cu hepatită B, aceea boală necrutatoare care a ucis-o pe mama lui, Ştefania

Manelistul, Florin Salam e disperat. La nici două luni de la decesul soţiei sale, Ştefania, interpretul se luptă pentru viaţa fiului său, Daniel, care suferă de hepatită B.

Coşmarul lui Salam continuă. După ce şi-a pierdut soţia, pe Ştefania, în vârstă de 27 de ani, solistul a luat în serios boala de care suferă şi fiul lor, Daniel.
Salam este dispus să scoată din buzunar zeci de mii de euro pentru sănătatea puştiului care se află, conform spuselor apropiaţilor, pe lista de aşteptare pentru transplant de ficat. Cum boala a fost descoperită din timp, Daniel are şanse mari de vindecare, iar Florin şi-a rugat rudele să-şi facă analizele pentru a găsi un donator compatibil.

Doar pentru copii mai traiesc,ei ma tin in viata

Durerea care la cuprins pe Salam e cumplita.Salam a povestit,in urma cu doua saptamani la OTV, că el mai trăieşte doar pentru copiii lui, care sunt trup din trupul iubitei sale soţii: “Am adus în casa mea toţi copilaşii rudelor mele, pentru a se juca cu fiul şi cu fiica mea. Pentru ei voi cânta din nou, vreau să le îndeplinesc toate dorinţele”.

Ma simt vinovat de moartea sotiei

Tot el a recunoscut atunci că are mustrări de conştiinţă pentru că nu a stat cu ochii pe soţia lui, care nu a urmat cu conştiinciozitate tratamentul prescris de medici.

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: