„Prinţesa” lui Chivu, botezată ieri

Preluare : LIBERTATEA

Natalia, fetiţa lui Cristi şi a Adelinei, a plans de mama focului cand preotul a băgat-o in cristelniţă.

Zi mare, ieri, pentru Cristi şi Adelina Chivu. Fiica lor, Natalia, a fost creştinată, la biserica ortodoxă română din Milano, în prezenţa familiei şi a prietenilor apropiaţi. Dacă participanţii la ceremonie au fost binedispuşi şi zâmbitori, nu la fel se poate spune şi despre micuţa Natalia, o scumpete de fetiţă, care a plâns de fiecare dată când a fost luată din braţele mamei. Petrecerea a avut loc într-un cadru restrâns, la hotelul milanez de cinci stele Principe di Savoia.

Sub privirile nasei Emanuela Becali, Adelina i-a scos scutecele fiicei sale pentru a putea fi bagata in cristelnita

thumb_612_x_0_4020-150781-adelina

O ceremonie elegantă şi discretă. Aşa s-a desfăşurat botezul Nataliei, fiica lui Cristi şi a Adelinei Chivu. Invitaţii au ajuns, cu un microbuz închiriat, la biserica “Pogorârea Duhului Sfânt”, din Milano, iar Cristi, Adelina şi Natalia, adevărata eroină a zilei, au venit cu maşina personală, un luxos Mercedes ML. Cu mic, cu mare, cei aproape 30 de participanţi au intrat, în jurul orei 15.00, în biserica “păstorită” de părintele Traian Valdman, duhovnicul cuplului Chivu. “Bine aţi venit! Astăzi, o vom primi în rândul creştinilor pe micuţa Natalia”, a început preotul slujba.

Invitaţii au fost aduşi cu un microbuz la biserică

Pentru Natalia, episodul scufundării în cristelniţă a fost o adevărată “tragedie”! Nimeni nu s-a mai înţeles cu copilul. Asta până când a apărut Adelina, moment în care Natalia a uitat complet de “supărare”. Slujba nu a durat mai mult de o oră. Printre cei care au luat parte la eveniment s-au numărat mama şi sora lui Chivu, Dan Capatos şi soţia acestuia, Adela Popescu şi Marius Kalmar, Bogdan Lobonţ, Raluca Lăzăruţ şi, bineînţeles, naşii Victor şi Emanuela Becali

Popa i-a făcut cadou Nataliei o icoană

Traian Valdman, preotul care a botezat- o pe fetiţa lui Chivu, a ales, cu o seară înaintea evenimentului, icoana (foto) pe care i-a dăruit- o ieri Nataliei.

“Această icoană prezintă mai multe scene biblice şi sper să o ghideze numai către lucruri bune când va fi mare. Aşa se face la noi, la ortodocşi, cadou după botez, câte o icoană”, ne-a explicat preotul.

4020-150797-icoana

Petrecerea a avut loc la hotelul Principe di Savoia

După slujba de botez de la biserica “Pogorârea Duhului Sfânt”, întregul alai s-a deplasat la hotelul de cinci stele Principe di Savoia, şi nu la Bvlgari, aşa cum se ştia anterior, cuplul Chivu schimbând locaţia petrecerii cu doar o zi înainte.
Chivu a ales să facă petrecerea la hotelul Principe di Savoia pentru că este foarte aproape de casa lui
Principe di Savoia, situat în Piazza della Repubblica din Milano, este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume. A fost locul de întâlnire al aristocraţiei milaneze din anii ’20, are o faţadă în stilul neoclasic şi oferă facilităţi la superlativ. Acolo, într- o atmosferă superplăcută, relaxată, invitaţii au ascultat numai jazz (Adelina şi Cristi nu au vrut orchestră!) şi s-au delectat cu mâncăruri scumpe.

4020-150807-hotel

S-a ascultat numai jazz şi s-a mâncat somon şi caracatiţă

În meniul pentru care au optat părinţii micuţei Natalia s-au regăsit preparate din somon şi caracatiţă, orez cu lămâie şi vanilie şi supă de vinete cu mozzarella. Iar ca băuturi, au fost preferate vinul şi şampania fină.

Restaurantul închiriat de fotbalist este de un lux orbitorDacă în timpul slujbei micuţa Natalia a plâns aproape încontinuu, la petrecere a fost toată numai un zâmbet. Adelina şi Cristi au luat-o în braţe şi s-au plimbat cu ea pe la mesele invitaţilor, iar fetiţa s-a împrietenit cu toată lumea, fără excepţie! Adelina, care a fost foarte sexy şi elegantă, a uimit dezvăluind că nu a purtat creaţia vreunui designer celebru, ci o rochie cumpărată dintr- un magazin obişnuit din Milano. Până spre seară, Cristi şi soţia lui nu apucaseră să deschidă nici unul dintre cadourile primite de fetiţa lor, iar la ora 21.00 (22.00, ora României) petrecerea urma să se “spargă”. Asta pentru ca tăticul Nataliei să poată pleca în cantonament. Azi, Chivu joacă alături de colegii de la Inter Milano împotriva fotbaliştilor de la Atalanta, începând cu ora 15.00 (16.00, ora României).

4020-150806-restaurant

Un răspuns to “„Prinţesa” lui Chivu, botezată ieri”

  1. Lorena Says:

    Atunci cand ai o situatie materiala deosebita, tot ce faci este in concordanta…iar copila, pot spune ca ss-a nascut sub o stea norocoasa…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: